Annonce:
Annonce:

Choknederlag: Kassem løb ind i britisk bombe

En overivrig Rashid Kassem mistede overblikket og blev slået tilbage til træningslokalet, mens debutanten Mikkel Nielsen lagde ud med spektakulær knock out

Annonce:
Følg Boksning

FREDERIKSHAVN (Ekstra Bladet): Letvægteren Rashid Kassem var efter 11 sejre i lige så mange kampe ved at være i den situation, hvor han skulle overbevise sin promotor om, at han så småt er ved at være moden til en titelkamp.

Den tolvte af slagsen gav et ret entydigt svar: Det er han ikke.

For den 25-årige letvægter mistede fuldstændigt overblikket, da han blev særdeles hårdt matchet mod den rutinerede englænder Joe Murray, der krydsede ham med højrehånden i sjette omgang og sendte ham i gulvet med et klokkerent knock out og dermed tilbage til træningslokalet.

Viljen fejlede bestemt ikke noget hos Kassem, men det gjorde omtanken i det hundelagsmål, der startede fra første gonggong-slag.

Annonce:

Kassem kom således farende ud fra ringhjørnet og prøvede at overrumple sin modstander med byger af slag. Kort efter blev han straffet med en lige højre, var rystet og tog tælling. Resten af omgangen lå de to og rodede i enten tove eller på kanvassen.

Slagsmålet fortsatte, og det så faktisk ud til, at Kassem var ved at arbejde sig frem til et overtag, da lyset blev slukket.

Døren var lukket til hans omklædningsrum efter kampen. Promotor Nisse Sauerland kom dog ud af den - og han så ikke særligt begejstret ud.

Se den brutale knockout i TV-klippet øverst oppe

Der var blomster til debutanten Mikkel Nielsen før debut’en med nøgen overkrop, og superweltervægteren med kælenavnet ’Pjatrøv’ printet på brystet fik opbakning af en skare medfølgende, fynske fans.

Der var dog ikke meget pjatrøv over den 27-årige, da det først gik løs mod hviderusseren Andrei Dolhozhyieu, som hurtigt kom under bombardement fra halvdistancen og allerede i anden runde blev stoppet med en serie afsluttet af et effektfuldt hook til kinden.

Annonce:

- Jeg har det skide godt lige nu. Det er en fed følelse med den opbakning, og den sad bare skide godt, sagde Mikkel Nielsen, der altså satte et flot punktum og dermed fik en lovende debut.

Se Nielsens hook afgøre kampen:

 

Potentialet kan han dog først for alvor bevise mod en modstander af lidt større kaliber.

57865018.jpg
Sortklædte Team Khattab-drenge havde fundet vej fra Nørrebro til Frederikshavn, og de var i den grad verbalt til stede under Abdul Khattabs kamp mod den rutinerede polak, og de blev belønnet med en pointsejr i en særdeles rodet kamp, hvor københavneren havde svært ved at bevare overblikket i det stormvejr, han kom under.

I femte omgang fik den 23-årige mellemvægter dog demonstreret, at han kan ramme effektfuldt med meget kort aftræk, og det kostede polakken en tælling, før de to gik ud til den sidste runde skolegårdsslagsmål.

Der er stadig plads til forbedring hos Kessler-lærlingen.

57866037.jpg

Dina Thorslund var særdeles dominerende mod ukrainske Oksana Dolhozhyleiu, som hun sled op, indtil kamplederen forbarmede sig i syvende omgang.

Annonce:

Og den 23-årige Struerpige var glad for både distancen og afslutningen.

- Det var fedt både at gå så mange runder og stoppe hende. Jeg bokser en god kamp, og selv om vi var i syvende omgang, så følte jeg, at jeg lige var begyndt på kampen. Jeg er i fin form og ved at være klar til noget større, sagde hun med drømmen om en titelkamp printet i de smilende øjne.

- Jeg hører noget summe om, at det ikke varer så lang tid, før den er der, sagde Dina Thorslund efter sin syvende kamp, hvoraf de fem er stoppet før tid.

57865547.jpg 

Dansk EM-bokser fandt mor død af overdosis: Det var en lettelse

Bjørnebanden bakker op: Brødrefront mod dansk EM-bokser

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: