Dansk boksebrag: Se Patricks vilde tilbud

– Smid pursen i en samlet pulje og lad vinderen tage hver en krone, siger Patrick Nielsen om muligheden for et danskerbrag til efteråret

Patrick Nielsen er ikke i tvivl om, at han smadrer Rudy Markussen, hvis de to kommer til at mødes i ringen (Foto: Lars Poulsen).
Patrick Nielsen er ikke i tvivl om, at han smadrer Rudy Markussen, hvis de to kommer til at mødes i ringen (Foto: Lars Poulsen).

Danske boksenostalgikere med hukommelsen i orden husker de to kampe mellem Hans Henrik Palm og Jørgen ’Gamle’ Hansen i henholdsvis 1980 og 1981. Nu bages der op til endnu en interessant danskerduel i professionel boksning 34 år efter.

Det er Patrick Nielsen og Rudy Markussen, der hver især udtrykker et stort ønske om at mødes i ringen – gerne allerede om fem-seks måneder. Ordkrigen op til sådan en lækkerbisken gik i gang allerede natten til søndag, da Patrick Nielsen havde besejret den amerikansk-indianske fusentast George Tahdooahnippah, og Rudy Markussen var ikke sen til – via Ekstra Bladet – at svare igen på Patrick Nielsens provokationer, som både på og mellem linjerne verbalydmygede Markussen som et fortidslevn i boksemæssig forstand.

Se Patrick Nielsen 'kalde Rudy ud' efter sejren ved Nordic Fight Night i lørdags:

– Jeg ved, jeg smadrer Rudy tilbage til stenalderen. Jeg har set ham sparre, og jeg har set ham blive knockoutet af Brian Magee, inden Magee blev knockoutet af Kessler på ingen tid.

– Derfor ved jeg, at Rudys løb er kørt. Han er for gammel. Over the hill. Han er fortiden, og jeg er fremtiden i dansk boksning, siger Patrick Nielsen, der bl.a. baserer sin selvtillid på et videoklip, der florerer på nettet.

– Der ligger en video på Youtube, hvor han bokser lige op med min bror (Micki Nielsen, red.), men sandheden er, at de fire omgange, hvor Rudy blev tævet for fuld skrue, er blevet klippet ud.

Patrick Nielsen (t.h.) i aktion ved Nordic Fight Night i december 2014. Vinder Albertslund-fighteren i aften, starter forhandlingerne om et danskerbrag mod Rudy Markussen senere på året (Foto: Jakob Jørgensen). Boksning Patrick vs. Rudy: Dansk boksebrag på vej

– Først får han tæv af den ene Nielsen, så vil han møde den anden, men fair nok, for Rudy har ikke en chance mod mig.

– Jeg er en meget bedre bokser, jeg er ung og frisk og vil flå ham fra hinanden, siger Patrick Nielsen, der tror så meget på sig selv, at han er villig til at bokse gratis i tilfælde af et nederlag mod Rudy Markussen.

– Lad os tage pursen, lægge den i en pulje og lade vinderen tage hver en krone. Så klar er jeg til at smadre Rudy, fastslår Patrick Nielsen.

Promotor Nisse Sauerland er, så vidt Ekstra Bladet er orienteret, allerede gået i gang med at undersøge mulighederne for at lave det største internt-danske boksebrag siden 1981. Dengang var det i øvrigt – som det også var tilfældet året forinden – den aldrende Jørgen Hansen, der slog den yngre himmelstormer Palm.

Rudy Markussen har ikke bokset en kamp i mere end to år - men den snart 38-årige hardhitter er ikke i tvivl om, at han vil kunne besejre Patrick Nielsen, selv uden at træne op til kampen (Foto: Claus Bonnerup).
Rudy Markussen har ikke bokset en kamp i mere end to år - men den snart 38-årige hardhitter er ikke i tvivl om, at han vil kunne besejre Patrick Nielsen, selv uden at træne op til kampen (Foto: Claus Bonnerup).
 

Rudy Markussen, der ikke har bokset en kamp i mere end to år, tager med stoisk ro imod udfordringen fra Patrick Nielsen.

– Nisse Sauerland kan bare strikke et tilbud sammen, så kigger vi på det. Jeg er klar på at møde Patrick til efteråret og er slet ikke i tvivl om, at jeg vinder over ham.

– Havde det ikke været fordi, jeg skulle smide nogle kilo, behøvede jeg slet ikke gå i træning – jeg ville vinde alligevel, siger Rudy Markussen selvsikkert.

Han forsikrer om, at slagstyrken, der har givet ham tilnavnet ’Hardhitter’, stadig er intakt trods et par års kampmæssig inaktivitet.

– Patrick har aldrig mødt nogen, der slår så hårdt som mig og alene derfor er jeg sikker på, jeg vinder, hvis kampen bliver til noget.

– Vi er jo to forskellige steder i vores karrierer, og for mit vedkommende kan jeg sige, at jeg som sådan ikke behøver kampen. Jeg har gang i alle mulige projekter og trives fint med det, men kommer der et fornuftigt tilbud, er jeg bestemt villig til at kigge på det, siger Rudy Markussen.

Afstemning:

44 kommentarer
Vis kommentarer