Dansk håb får kæmpe chance: - Glæder mig kolossalt meget

Danske Enock Mwandila Poulsen skal kæmpe om European Boxing Unions EU-titel i super letvægt mod polske Michał Syrowatka

Enock Poulsen efter sejren over Berman Sanchez  i Nykøbing Falster Hallerne. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO
Enock Poulsen efter sejren over Berman Sanchez i Nykøbing Falster Hallerne. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

Der er lagt i ovnen til et brag af en boksekamp, når Enock Poulsen træder i ringen 15. juni i Arena Randers.

Poulsen, der er ubesejret i ti kampe, skal forsøge at besjere Michał Syrowatka fra Polen, der ligger nummer ni på på den seneste udgave af Europaranglisten, og som kommer med 20 sejre og 2 nederlag i bagagen.

De to hårdtslående herrer skal dyste om European Boxing Unions EU-titel i super letvægt, som ifølge promotor Mogens Palle vil give Enock Poulsen muligheden for både EM og VM kampe i fremtiden, hvis han formår at besejre den hårdtslående polak.

Og ifølge en pressemeddelelse er den danske bokser mere en klar til at vise sit værd i det jyske.

- Jeg glæder mig kolossalt meget. Det er den slags kampe, som jeg har trænet hårdt på at nå frem til, siden jeg begyndte til boksning. Det er helt optimalt, at jeg skal bokse på hjemmebane. Så ved jeg, at jeg har tilskuerne med mig, og det vil give mig den fornødne styrke til erobre titlen,” siger Enock Poulsen.

Udover Enock Poulsen kommer både WBC junior-verdensmesteren Ditlev Rossing, IBF junior-verdensmesteren Oliver Meng, IBF Interkontinental-mesteren Sarah Mahfoud, Jeppe Thorbjørn Morell, Allan Mahfoud, Heva Sharif og debutanten Victor Ramon i aktion under arrangementet.

Desuden bliver stævnet en ”Jørgen ’Gamle’ Hansen Memorial” til ære for et af de helt store koryfæer i dansk sportshistorie.

Jørgen Hansen, som døde i 2018, var med 9 sejre i 12 EM-kampe - og en karriere, der bød på hele 92 kampe - en af de mest succesrige danske boksere nogensinde.

Se også: Palle opruster: Skriver kontrakt med nyt talent

Se også: Tilbyder titelkamp: Palle åbner døren for Patrick

Se også: Super-Brian dropper titel

Foto: Lars Poulsen og Jens Dresling Boksning - 21. jan. 2019 - kl. 13:15 Ballade om danskerbrag: - Gider ikke høre mere på deres pis

9 kommentarer
Vis kommentarer