Annonce:
Annonce:

Dansk KO-bokser buldrer op ad verdensranglisten

Micki Nielsen tager med sin seneste knockout-sejr et stort spring frem på verdensranglisten

Micki Nielsen var ude i en herrefight på den seneste Nordic Fight Night mod en fysisk stærk, hårdtslående argentiner. (Foto: René Schütze)
Micki Nielsen var ude i en herrefight på den seneste Nordic Fight Night mod en fysisk stærk, hårdtslående argentiner. (Foto: René Schütze)
Annonce:
Følg Boksning

Micki Nielsen (19-0, 13 KO) måtte tage nogle seriøse træffere på skuffen og i sækken for selv at få uddelt nogle slag, der ville noget, da han forrige lørdag mødte argentinske Alejandro Emilio Valori.

Argentineren havde tydeligvis tænkt sig at give sig fuldt ud i forsøget på at chokere og stoppe den mindre rutinerede dansker.

22-årige Nielsen viste dog, at han kunne tåle mosten, da han i en regulær krig sled Valori op og stoppede ham i 4. omgang, og den sejr er blevet belønnet med et stort hop fra nummer 37 til en øjeblikkelig 19. plads på den uafhængige verdensrangliste hos boxrec.com.

Se Micki Nielsens knockout og flere andre højdepunkter fra seneste Fight Night herunder:

Foreløbig er Micki Nielsen kun rangeret i top-15 hos et enkelt af de store verdensforbund, idet han er nummer 5 på IBF's rangliste, som dog er udgivet før danskerens seneste kamp.

Annonce:

Til forskel fra bokseforbundenes lister er boxrecs rangliste matematisk udregnet og dermed noget mere troværdig.

Foran den danske cruiservægter ligger mange spændende navne, som kan blive modstandere på sigt, som eksempelvis VM- og OL-guldvinderen i sværvægt, Oleksandr Usyk (8-0, 8 KO), den engelske bomber Tony Bellew (25-2-1, 16 KO) og ikke mindst den tidligere ubestridte cruiservægtmester Marco Huck (38-3-1, 26 KO), der for nylig tabte på knockout og dermed faldt dybt til nummer 13. Listen føres af den russiske WBC-verdensmester Grigory Drozd (40-1, 28 KO).

Boksesensation: Marco Huck knockoutet

Micki Nielsen er på den seneste europarangliste nummer 11, men listen er udgivet i august, så det må formodes, at Albertslund-bokseren også her vil tage et godt hop frem, når den næste liste udkommer.

Annonce:

Patrick Nielsen (27-1, 13 KO) er på boxrec-listen faldet fra nummer 17 til 21 i supermellemvægt. Hans kommende modstander, Rudy Markussen (39-3, 26 KO), har efter sit comeback slået sig ind som nummer 163 i letsværvægt, men Markussen har også en hel del tidligere meritter, der trods tre års inaktivitet sikrer ham den relativt høje indgangsplacering på listen.

Kanon-comeback: Rudy på knockout i 1. omgang!

Aarhus-fjervægteren Dennis Ceylan (16-0-1, 7 KO) rykker op fra nummer 39 til 37 på verdensranglisten. Ceylan er tillige nummer 5 på europaranglisten.

Dennis Ceylan et skridt nærmere titelkamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: