Dansk stjerneskud: Vil ha' Kessler som træner

Abdul Khattab har Kesslers træner i ringhjørnet på lørdag - fremover drømmer han om at få selveste The Viking Warrior som træner

Han er blot 21, men drømmer allerede om at blive verdensmester. Står det til Abdul Khattab, skal Mikkel Kessler være en del af den plan (Foto: Jakob Jørgensen).
Han er blot 21, men drømmer allerede om at blive verdensmester. Står det til Abdul Khattab, skal Mikkel Kessler være en del af den plan (Foto: Jakob Jørgensen).

Enhver, der følger med i dansk boksning, ved, at Ricard Olsen har været træner for Mikkel Kessler i størstedelen af The Viking Warriors karriere. De seneste år har Jimmy Montoya været manden bag Kessler.

Den amerikanske træner vil på lørdag være i ringhjørnet hos det 21-årig mellemvægtsstjerneskud Abdul Khattab ved Nordic Figh Night-stævnet i Frederikshavn. Og Khattab har fået sin amatørbokseopdragelse i CIK under Ricard Olsen. Tingene hænger sammen - men kan komme til at få endnu en krølle, hvis Khattab får det, som han vil ha' det.

TV: Den nye Kessler fortsætter sejrsstime

Han drømmer nemlig stort, når han udtrykker, hvem der i fremtiden vil kunne forme ham yderligere som profbokser. Idéen har Abdul Khattab fået af at træne sammen med Mikkel Kessler, der har taget det 21-årige stjerneskud under sine vinger på træningscentret i Dragør.

- Jeg lærer en masse af Mikkel. Han har været det hele igennem selv, og ved hvad det drejer sig om. Det er ham, som jeg ser som min fremtidige træner, siger Khattab, der dog også udtrykker stor respekt for såvel Montoya som Ricard Olsen.

Kessler fortæller: Mine fem største knockouts

- Jeg kan stadig lære en masse af Jimmy Montoya og Ricard Olsen. De er ved at være nogle gamle herrer, men man finder ikke mange, der ved så meget om faget som dem, siger Abdul Khattab, der på lørdag - i sin tiende kamp som prof - møder den 11 år ældre bulgarer Alexey Ribchev.

- Han er rutineret, og han kan li’ at slås. Han pakker sig ikke ind. Jeg glæder mig meget til at bokse mod sådan en type, for jeg har mødt mange, der ikke har villet noget, og er mødt op med dobbeltparader.

- Det her bliver helt sikkert en sjov kamp. Lige sådan en kamp jeg har brug for, siger Abdul Khattab.

Mikkel Kessler offentliggjorde for nylig sit stop - se et interview her

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter