Dansk talent klar til at kaste rundt med kludedukke: - Han er klam at se på

Når Ditlev Rossing træder ind i ringen fredag til Danish Fight Night, skal modstander rives helt over

Ditlev Rossing er klar til at uddele tæsk i ringen. Foto: Mogens Flindt
Ditlev Rossing er klar til at uddele tæsk i ringen. Foto: Mogens Flindt

Til lyden af tung, old-school hiphop finpudser 24-årige Ditlev Rossing formen, inden han skal i ringen fredag aften til Danish Fight Night.

Modstanderen hedder Zura Mekereshvili og kommer fra Georgien. Kigger man på modstanderens statistik, virker det som om, at han er lidt af en kludedukke, som den ubesejrede Rossing kommer til at kyle tilbage til Tbilisi. 17 sejre og 22 nederlag. Mekereshvili har tabt sine seneste 13 kampe.

Men selvom den danske hardhitter er helt klar, forventer han ikke, at det bliver en walkover.

- Han er god til at beskytte sig selv. Han går næsten altid tiden ud selv mod rigtig gode modstandere, fortæller Rossing om sin modstander til Ekstra Bladet.

- Hvad forventer du dig af kampen mod den 'farlige' georgier?

- Jeg kommer til at udbokse ham og vinde overbevisende. Målet er, at vi skal stoppe om i de midterste omgange, siger Rossing, mens han fortsætter sit knaldhårde træningspas.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ditlev Rossing er langt mere atletisk end sin georgiske modstander. Foto: Per Rasmussen
Ditlev Rossing er langt mere atletisk end sin georgiske modstander. Foto: Per Rasmussen

Første møde
Til indvejningen torsdag fik Rossing endelig set sin modstander i levende live, og her var dommen klar.

- Han er klam at se på. Det er helt sikkert. Han er ikke særlig atletisk, men det kan ikke altid regne med. Det kan nemt snyde, siger han til Ekstra Bladet.

- Jeg var selvsikker, inden jeg så ham, og det er jeg stadigvæk. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vinder.

Skuffende modstander
Mekereshvili er ikke drømmemodstanderen for Rossing. Faktisk har to langt stærkere modstandere meldt afbud uden grund. Så derfor er den undertippede modstander hevet ind fra højre i sidste sekund.

- Det er rigtig frustrerende. For de to andre modstandere var ubesejret. Min nye modstander er sådan en typisk en, man får, hvis man skal bruge en i sidste øjeblik.

- Han er det, man kalder for en 'professionel survivor'. Han er hele tiden ude og bokse og passer godt på sig selv, så han ikke kommer til skade. Det er svært at få en god kamp mod sådan nogle.

Mogens Palle mente intet ondt med sin bramfri kommentar om Nykøbing F. Foto: Olivia Loftlund Boksning Palle trækker i land efter sviner: - Skulle ikke opfattes negativt

Bokseren Ditlev Rossing i et koncentreret øjeblik, da han fortæller om sin store sorg. Foto: Mogens Flindt Boksning Dansk boksehåb ramt af sorg inden kamp: - Det ændrede mit liv

Foto: Lars Poulsen Boksning Svinet til af kollega: Jeg må have gjort noget forkert

7 kommentarer
Vis kommentarer