Dansk verdensmester er blevet single

Boksedarling og ‘Vild med dans’-vinder Sarah Mahfoud er ikke længere sammen med kæresten gennem lidt over et år. - Det skulle bare ikke være os, fortæller hun om bruddet

Sarah Mahfoud var i ekstase, da Ekstra Bladet fangede hende efter VM-sejren over Brenda Carabajal.
Følg Boksning

Det er store forandringer, der har præget 30-årige Sarah Mahfouds liv de seneste måneder. Hun er blevet fjervægtsverdensmester, hun hjælper i kampen mod corona, og så er hun blevet single.


- Det fungerede bare ikke mellem os, fortæller Sarah Mahfoud.- Det er et stykke tid siden, at vi gik fra hinanden. Det gjorde vi faktisk allerede i begyndelsen af november sidste år.

Der er dog ikke dårlig stemning mellem de to.- Det foregik relativt udramatisk. Vi skulle bare ikke være sammen. Sådan er det jo nogle gange, også selvom man godt kan lide hinanden og vil hinanden alt det bedste, uddyber bokseren om bruddet.


Sarah Mahfoud: Påvirket af situationen

Træder til i krisen: Hopper i sygeplejeuniformen

- Skal bare være mig selv


Den nykårede verdensmester dannede par med blikkenslageren Dennis Andersen siden august 2018, men året efter er forholdet ovre.

Nu skal hun bare være være sig selv i et stykke tid.- Jeg nyder mit eget selskab, og det er jo sådan set meget positivt under den her coronakrise, hvor man tilbringer så meget tid isoleret fra andre mennesker, griner Sarah Mahfoud.Artiklen fortsætter under billedet ...

Boksningen er på standby, men det betyder ikke, at Sarah ikke har rigeligt at se til i øjeblikket. Hun vikarierer nemlig på Bispebjerg Hospital. Foto: Rasmus Flindt
Boksningen er på standby, men det betyder ikke, at Sarah ikke har rigeligt at se til i øjeblikket. Hun vikarierer nemlig på Bispebjerg Hospital. Foto: Rasmus Flindt

Travl hverdag under krisen
Sarah Mahfoud er en af dem, der for tiden har coronaen på tætteste hold.

Mens boksningen står stille, og der er lange udsigter til at få mulighed for at forsvare den IBF VM-titel, hun i starten af februar snuppede fra argentinske Brenda Carabajal, arbejder hun nemlig som sygeplejerskevikar på Bispebjerg Hospital.

- Lige i øjeblikket går det meste af min tid med at arbejde, og ved siden af arbejdet har jeg jo mit sygeplejerskestudie, hvor jeg i øjeblikket er i praktik. Så jeg har rigeligt at tage mig til.


- Men jeg kan selvfølgelig ikke vente med at skulle ud og forsvare min titel på den anden side af den her krise. Det glæder jeg mig utroligt meget til.
Sarah Mahfoud med VM-bæltet om maven efter sejren i Frederiksberg Hallerne den 1. februar. Foto: Lars Poulsen
Sarah Mahfoud med VM-bæltet om maven efter sejren i Frederiksberg Hallerne den 1. februar. Foto: Lars Poulsen

- Mine forældre vil ikke lukke mig ind

'Det største nogensinde!'

- Man føler sig lidt 'bad ass'

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+