Danske boksere delte før braget

Hvis man skal tro de danske boksere, så er der en meget jævnbyrdig kamp i vente mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquaio

Manny Pacquiao har en 50/50-chance mod Floyd Mayweather, hvis man skal tro de danske boksere. (Foto: AP)
Manny Pacquiao har en 50/50-chance mod Floyd Mayweather, hvis man skal tro de danske boksere. (Foto: AP)
Følg Boksning

LAS VEGAS (Ekstra Bladet): Internationale boksestjerner og andet godtfolk tror overvejende på sejr til Floyd Mayweather Jr mod Manny Pacquiao i ’Fight of the Century’. Det samme gør bookmakerne.

De amerikanske fans, der stemmer via Twitter og andre sociale tjenester, giver til gengæld Manny Pacquiao 55-60 procent af stemmerne som vinder af kampen – det kan man se på en søjlegrafik foran MGM Grand i Las Vegas, hvor kampen bokses.

Pacquiao til indvejning: Gud vil levere ham til mig

De danske boksere lægger sig mellem de to opfattelser, når de skal prøve at forudse, hvad der kommer til at ske søndag morgen dansk tid.

Abdul Khattab – Pacquiao
Jeg tror, Pacquiao vinder, for Mayweather har aldrig bokset specielt godt mod højrefodsboksere. I og med at Mayweather aldrig har mødt nogen så hurtig som Pac-Man på fødder og hænder, og så har Pac-Man slagstyrken. Jeg håber også på, at Pac-Man vinder, for han er nede på jorden og ikke alt for smart.

Micki Nielsen - Mayweather
Jeg tror, Mayweather tager den ved at gøre, som han plejer og tage den hjem. Men det bliver nok ikke nemt . Han virker en del større end Pacquiao . Men jeg håber på Pac.

Rudy Markussen – Pacquiao
Jeg tror, Pacquiao vinder, på grund af hans høje pres og hurtighed. Ønsker også, at det er ham, der vinder, da han er et meget mere sympatisk og godt menneske.

Landry Kore – Mayweather
Jeg vil satse på Mayweather, for han er for smart en bokser og bevæger sig for godt. Pacquiao vil være den mest aggressive, og med hans dårlig fodarbejde , vil Mayweather udnytte enhver mulighed for at kontrabokse ham, som vi så med Cotto, Canelo og Maidana. De var alle tre aggressive i deres måde at angribe det på. Så mit bud er ’majority decision’ til Floyd! Jeg håber også, at Floyd vinder, for at han kan skrive et nyt kapitel i boksehistorien, som Rocky Marciano gjorde ved at slutte som ubesejret.

Torben Keller – Mayweather
Jeg tror, det bliver en actionfyldt og jævnbyrdig kamp. Pacquiao virker tændt og har det våben, jeg tror kan give Mayweather problemer, nemlig høj arbejdsrate, hurtighed og en utrættelig motor. Spørgsmålet er så om han kan udnytte det. Pacquiaos ulempe er at han, trods alt, er ret forudsigelig. Fremadstormende og tager ofte gerne en eller to for at give tre-fire stykker. Det viste sig at blive hans skæbne mod Marquez, hvor Pacquiao gentagende gange angreb med sin højre lavt hængende. De små huller tror jeg, at Mayweather udnytter til fulde og vinder kampen på point eller sen KO, på trods af at han måske taber nogle af de første runder. Ser man bort fra Floyds personlighed og fokuserer på hans boksning, så er han en af mine favoritboksere ALL-TIME. Derfor håber jeg på en sejr til Floyd, da jeg ønsker, at hans unikke teknik, taktik og fantastiske bokse-egenskaber skal sejre!

Vild beskyldning: Derfor er Tyson tosset på Mayweather

Patrick Nielsen – Mayweather
Jeg håber på Pacquiao, men Mayweather må være favorit. Manny har hurtige hænder, og hans store arbejdsindsats vil være en stor faktor i kampen. Men jeg tror, Floyd vil være i stand til at tilpasse sig og finde en måde at få kampen afgjort på. Vi kan måske endda se en knockout fra Floyd i en af de senere omgange.

Rashid Kassem – Pacquiao
Jeg tror, Pacquiao vinder, og vi kan endda se en knockout. Pacs hurtige hænder vil være for meget for Mayweather. Pac er en maskine, der bliver ved og ved og ved, og Mayweather kan ikke stoppe ham. Oscar De La Hoya var tæt på at vinde over ham, men han holdt sig for meget tilbage, da han mødte Mayweather. Den fejl vil Pacquiao ikke lave, for som jeg siger, Pac er en maskine!

Mayweather: Far solgte mor crack og blev skudt, mens han holdt mig i sine arme

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+