Annonce:
Annonce:

Danske boksere i ordkrig: 'Det er en omgang pis!'

Den 40-årige bokser Robert Larsen mener, at det er fuldstændig forkert, når 26-årige Landry Kore hævder, at det ikke var meningen, at de to skulle i ringen mod hinanden

Landry Kore kan forvente en hård kamp. Det siger Robert Larsen ihvertfald selv. (Foto: Privatbillede)
Landry Kore kan forvente en hård kamp. Det siger Robert Larsen ihvertfald selv. (Foto: Privatbillede)
Annonce:
Følg Boksning

Der bliver i den grad varmet op til boksekampen mellem veteranen Robert Larsen og talentet Landry Kore.

De to tørner sammen i ringen den 19. marts ved Team Sauerland-stævnet i Albertslund. Den 26-årige dansk-ivorianer hævder dog, at Robert Larsen er en nødløsning som modstander. Den unge boksers træner mente ikke, at den rutinerede dansker var en værdig modstander for Kore.

- Jeg bad om nogle hårdere modstandere i mine næste kampe, og det var faktisk tæt på at lykkes med at lave en aftale med Arman Torosyan, som Torben Keller også har mødt. Men den kamp faldt til jorden til sidst, sagde Kore til Ekstra Bladet i weekenden.

- Og så blev det Robert Larsen i stedet. Han har før prøvet at få en kamp med mig, men vi afviste det.

Landry Kore vandt på KO ved stævnet i december i Brøndby Hallen. (Foto: Jakob Jørgensen)
Landry Kore vandt på KO ved stævnet i december i Brøndby Hallen. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

Den udlægning er den 40-årige bokser slet ikke enig i.

Annonce:

Robert Larsen hævder selv, at kampen mellem de to allerede var programsat til Team Sauerlands stævne 12. december i Brøndby Hallen.

- Jeg undrer mig over, at vi ikke har bokset endnu. Det passer ikke, at han ikke ville møde mig - det er en omgang pis. Hans træner kom hen til mig i Brøndby Hallen og spurgte mig, hvad der var sket, for planen var, at vi skulle bokse. Kore er jo ikke i en position, hvor han kan vælge og vrage. Selv Sauerland mener, at det er den bedste kamp for dem, siger Larsen til Ekstra Bladet.

Den 26-årige bokser, som skal bokse sin sjette kamp som professionel, mener slet ikke, at et nederlag kan komme på tale mod Robert Nielsen. Der er simpelthen for meget niveau-forskel på de to boksere.

Ville ikke møde ham: Nu er dansk boksebrag på plads

Men Robert Larsen, som har været i bokseverden i 28 år, lader sig ikke skræmme. Han regner dog med, at det bliver hans sidste kamp i karrieren.

Annonce:

- Kore ser farlig ud, men jeg er vokset op med skrappe boksere. Intet hos ham skræmmer mig. Alle siger, at jeg ikke har en chance, men lad mig slå fast: Det bliver ikke en walk over for ham. Jeg er klar på, at det bliver et helvede i ringen, men jeg vil komme til at give alt imod ham. Jeg gennemgår et helvede for at blive klar til dette opgør, siger han og tilføjer:

- Ja, jeg er 40 år - og hvad så?  Måske bør jeg have Ældre Sagen som sponsor, men jeg vil føler mig frisk nok til at bokse. Det bliver nok min sidste kamp, men på et tidspunkt skal man også stoppe. Og med kampen mod Kore på dansk grund bliver det ikke meget større. Det er et perfekt sted at sige farvel, siger veteranen.

Robert Larsen har en fortid som promotor og stoppede egentlig sin karriere tilbage i 2011, da lysten for at bokse forsvandt. Nu vender han dog tilbage i ringen en sidste gang.

TV: Østerbro-bokseren Landry Kore skulle ikke engang bruge én omgang, da han mødte bulgarske Valentin Stoychev. Se afgørelsen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: