Dansker-dræber fik prygl: Palles trumfkort i stor sejr

Det blev en lang og hård fight mellem Lolenga Mock og eksverdensmesteren Dmitrii Chudinov, men den danske veteran besejrede Patrick Nielsens onde ånd ved Danish Fight Night-stævnet i Frederiksberg Hallerne

Lolenga 'The Dane' Mock vandt på point over den tidligere WBA-verdensmester Dmitrii 'Night Wolf' Chudinov. Foto: Jakob Jørgensen
Lolenga 'The Dane' Mock vandt på point over den tidligere WBA-verdensmester Dmitrii 'Night Wolf' Chudinov. Foto: Jakob Jørgensen

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Danish Fight Night-stævnets hovedkamp var supermellemvægtsbraget mellem den tidligere WBA-verdensmester Dmitrii Chudinov (20-1-2, 13 KO) og Mogens Palles p.t. stærkeste trumfkort 45-årige Lolenga Mock (41-14-1, 13 KO). 

Den danske aldrende bokseveteran var på jagt efter sin imponerende 11. sejr siden Danish Fight Nights begyndelse i 2015. Og det ville kræve en pragtpræstation at få den russiske boksestjerne ned med nakken.

Det var med andre ord én af 'The Danes' største udfordringer hidtil. 

Dansker-dræberen gjorde kål på Patrick Nielsen tilbage i 2014 i Moskva, men det stod hurtigt klart, at Dmitrii Chudinov var op imod en helt anden snu og erfaren styrke i Frederiksberg Hallerne fredag aften. 

I de første par omgange skulle de to supermellemvægts-krigere lige se hinanden an. Vurdere styrkeforholdet.

Lolenga Mock blev bokseren, der cirklede rundt om den mere stillestående russer, der kanonerede hooks og uppercuts afsted fra ringens centrum. 

Boksedysten fik langt fra en brutal og dramatisk start. Tværtimod. De to hårdføre boksere langede jabs ud på sikker afstand. Og var begge gode til deres indøvede undvigemanøvre. Men det virkede til blot at være stilhed før stormen. 

I takt med omgangene begyndte at rinde ud tog intensiteten til. Lolenga Mock boksede klogt. Smart. Den danske bokser lod ikke sin russiske modstander komme tæt ind på kroppen.  

Stemningen i salen fes dog lidt ud i ingenting, efterhånden som kampen skred frem.

Men i 10. omgang kom der lidt liv i gemytterne. Aarhus-hjørnet i hallen med bl.a. Thomas Helmig og fruen på de forreste pladser heppede ihærdigt på deres lokale helt.  

Dmitrii Chudinov til gengæld virkede som en træt mand, og flere gange spyttede han tandbeskytteren ud af kæften og ned på kanvassen for at stjæle et lille tiltrængt hvil. 

Lolenga Mock lod de sidste kraftanstrengelser munde ud i et par velvalgte kombinationer. Og til stor jubel fra publikum kunne han i sidste ende lade sig hylde som vinder af stævnets hovedkamp. 

Med scoren 99-90, 96-93 og 96-93 var Lolenga Mock vinder med samtlige dommerstemmer og stadig på vej mod nye eventyr.

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen
 

Herreslagsmål da tigeren vandt 'Battle of Denmark' 

*** 

Dansk-svensk nytårsbrag aflyst på grund af øjenskade 

Der var lagt op til et sandt drama ved Mogens Palles 60 års jubilæums galla i Frederiksberg Hallerne. Et rendyrket nytårs-boksebrag, om man vil.  

Et dansk-svensk titelopgør: 'The Battle for the Nordic Crown'. Danske Jeppe Morell (8-1, 3 KO) mod den svenske titelindehaver Sven Fornling (12-1, 4 Ko). 10 omgange i letsværvægt og med IBF Baltic-titlen på spil.  

28-årige Jeppe Morell sprudlede af selvtillid, da han indtog hallen med sit følge fra Aarhus. Klar til at uddele nytårstæsk. Og publikum opildnede ligeledes deres landsmand til at ondulere den svenske trussel. 

Sven Fornling havde til sit første titelforsvar medbragt op til 150 supportere, der alle højrøstet gav lyd fra sig fra baren. Og han bed fra sig, svenskeren, med stenhårde jabs. Og Jeppe Morell svarede prompte igen med slagkraftige kombinationer. 

De to boksere havde slet ikke tid til at se hinanden an. I stedet røg de i flæsket på hinanden fra første omgang. Hvis øjne kunne dræbe, så var Sven Fornling allerede en død mand, men desværre havde svenskeren lige så godt tag i Jeppe Morell, der fik et seriøse par på kassen i de indledende omgange. 

Og lynhurtigt gjorde en flænge ved det højre øje gjorde det mere end vanskeligt for Jeppe Morell. Og svenskeren blev ved med at jabbe til blodige spot.  

Til stor ærgrelse både for publikum og hovedpersonen selv måtte Jeppe Morell på grund af en øjenskade opgive at fortsætte den voldsomme dyst i ringen. I stedet blev Sven Fornling kåret som vinder i tredje omgang på teknisk knockout. Og den 28-årige svensker er stadig IBF-Champion. 

23-årige Ditlev 'D-Struction' Rossing var også i kamp fredag aften mod Soso Abuladze fra Georgien. WBC's Junior VM-titel var på højkant. Kampen var i cuiservægt og gik alle 10. Omgange. Men vinderen blev danske 'D-Struction' på en solid pointsejr. 

Vinder med samtlige dommerstemmer blev også det 18-årige talent Oliver Meng, der besejrede georgiske Giorgi Bliadze.

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen
 

Vild med dans-Sarah delte øretæver ud så blodet sprøjtede