Annonce:
Annonce:

Danskerbrag i fare? Ingen aftale mellem Rudy og Patrick

Der forhandles om en kamp mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen - men tættere på en aftale er vi tilsyneladende ikke kommet

Rudy Markussen var 12. september tilbage i ringen efter tre års skadespause. Med en knockout i 1. omgang. (Foto: René Schütze)
Rudy Markussen var 12. september tilbage i ringen efter tre års skadespause. Med en knockout i 1. omgang. (Foto: René Schütze)
Annonce:
Følg Boksning

Der forhandles angiveligt på livet løs om en kamp mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen.

Markussen har sin kontrakt på plads, en kontrakt, der giver ham en god skilling, og som giver ham ret til at bokse med en maksimal vægt på 78 kilo.

Boksebraget: SÅ meget tjener Rudy

Endnu mangler Nielsen-lejren at få en kontrakt på plads med promotor Team Sauerland - selvom det hen over sommeren forlød, at kampen var så godt som aftalt.

Stævnet i Frederikshavn 12. september blev trods alt bygget op som 'Collission Course', i klar forventning om en kamp mod årets slutning. Men helt så vandtæt er planen tydeligvis ikke.

- Ingen kommentarer. Vi holder kortene tæt til kroppen, lyder det fra Patrick Nielsens manager, Simon Lundt Hansen, om de igangværende forhandlinger.

Annonce:

Hmm. Skal jeg møde Rudy? (Foto: Lars Poulsen)
Hmm. Skal jeg møde Rudy? (Foto: Lars Poulsen)

Ifølge Ekstra Bladet oplysninger er 12. december så godt som fastlagt som datoen, hvor braget skal lyde - og Brøndby Hallen er et godt bud på et sted.

Tættere kommer vi ikke på forhandlingerne om, hvad Patrick Nielsen skal have for en kamp, og hvilken vægtgrænse, kampen skal bokses på. Nielsen var mellemvægter for et år siden (72,5 kg), nu er han supermellemvægter (76,2 kg) - mens Rudy Markussens aftalte vægtgrænse ligger i letsværvægt, endnu et par kilo over Nielsens normale kampvægt.

Patrick udvandrede før Rudy-kamp

38-årige Rudy Markussen begynder at blive utålmodig, men om han skal bokse mod en anden end Patrick Nielsen, så må det være sådan, siger Amager-bokseren.

- Jeg har en kontrakt, jeg forholder mig til, siger Markussen.

- Jeg har skrevet under på, hvilke handsker jeg må bruge, og jeg har samtidig en aftale om, at jeg kan bokse kampen på 78 kg, siger Rudy Markussen med direkte henvisning til, at Patrick Nielsen-lejren både har brokket sig over Markussens handskevalg og vægt.

Annonce:

- Hvis jeg ikke kommer til at møde Patrick, tager jeg bare Arthur Abraham (WBO-verdensmester, red.). Men det er klart, at jeg ser frem til at bokse mod Patrick, hvis han kan få en aftale på plads med Sauerland, siger Markussen.

Promotor Nisse Sauerland er endnu mere fåmælt om forhandlingerne, end Nielsen-lejren er. Han har ikke taget telefonen i en uge

Dansk KO-bokser buldrer op ad verdensranglisten

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: