Danskerbrag i tynd tråd

- At Rudy bliver forblændet af et tilbud på 100.000 euro, er hans eget problem, siger Patrick Nielsen

Patrick Nielsen (billedet) og Rudy Markussen har i ugevis været på kollisionskurs - en kamp bliver dog tilsyneladende svær at nå til enighed om. (Foto: Lars Poulsen)
Patrick Nielsen (billedet) og Rudy Markussen har i ugevis været på kollisionskurs - en kamp bliver dog tilsyneladende svær at nå til enighed om. (Foto: Lars Poulsen)

Rudy Markussen har allerede skrevet under. Til gengæld kommer der nok ingen underskrift fra modparten – Patrick Nielsen.

Han har råbt og skreget om en kamp mod 37-årige Rudy Markussen om supermellemvægtstronen i Danmark, men han er tilsyneladende ikke parat til at stille op, hvis Mogens Palle og Hans Henrik Palm skal arrangere kampen.

Palle og Palm har foreslået, at de to boksere hver får 100.000 euro (750.000 kr.) for kampen. Alternativt kan de også aftale, at vinderen får det hele.

Udtaler sig via sin manager
Det har ikke været muligt at få Patrick Nielsen direkte i tale. Men via sin manager, Simon Lundt Hansen, udtaler han via sms:

- Jeg tror egentlig bare, at de forsøger at spænde ben og drille os lidt. At Rudy bliver forblændet af 100.000 euro, og ryger lige i fedtefadet er hans eget problem. Han ender nok med at få ingenting. Lad os se om min manager og Sauerland kan få sat noget sammen, ellers kører toget videre og Rudy bliver hængende på perronen. Men er det ikke kendetegnende på det meste af hans karriere, udtaler Patrick Nielsen.

Se også: Dansk boksebrag: Så meget får de for kampen

Simon Lundt, det er vel din opgave at skaffe Patrick Nielsen så god en aftale for en kamp som muligt. Hvorfor takker I så ikke ja til tilbuddet om 750.000 kr.?

- Jeg tror ikke det er muligt for dem at arrangere kampen. Der er flere ubekendte faktorer, der spiller ind, forklarer Simon Lundt Hansen og uddyber:

- Patrick vil gerne bokse kampen. Men han vil kun bokse for Sauerland. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Sauerland.

Hvis andre tilbyder ham mere for at bokse, så er det vel din opgave at sikre ham de højeste indtægter?

- Hverken Mogens Palle, Hans Henrik Palm eller for den sags skyld dig ved, hvilke aftaler vi har med Sauerland. Som sagt er vi glade for at arbejde sammen med Sauerland, siger Simon Lundt Hansen.

Se også: Afsløring: Kessler-modstander snydt for millioner

Send den til purse-offer
Hvis modstanden i Patrick Nielsen-lejren er så stor mod, at Palle og Palm arrangerer kampen, foreslår den aldrende promotor Mogens Palle, at kampen ryger til purse-offer.

- Det kunne være en kamp om det danske mesterskab, hvor et purse-offer sikrer, at de to boksere hver får en god indtægt. Ingen kan jo tillade sig at brokke sig, hvis der bliver afleveret bud i en lukket kuvert, foreslår Mogens Palle.

Simon Lundt Hansen er ikke direkte afvisende overfor den model, men han vil ikke på nuværende tidspunkt godkende en løsning, hvor højstbydende får retten til at arrangere kampen.

- Send bare kampen til purse-offer. Det er en god ide. Som sagt er jeg ikke bange for at møde Patrick, siger Rudy Markussen.

Patrick Nielsen har tidligere talt grimt om Rudy:

43 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere