Den næste Kessler på vej: Du kan opleve ham her

Lørdag 24. november kan du se de største boksetalenter i aktion. Du kan se alle talenterne i kamp her på Ekstra Bladet

Ditlev ’D-struction’ Rossing slår hårdere end de fleste. Her sender han ukrainske Viktor Polyakov i gulvet under sommerens Danish Fight Night-stævne.

Det danske bokse-publikum har de seneste år skullet kigge langt efter en superstjerne i sporten, som da Mikkel Kessler huserede i ringe rundt om i verden.

Men et nyt stjerneskud er forhåbentlig på vej. Ditlev 'D-struction' Rossing er navnet, og hardhitteren indtager Frederiksberg-Hallerne lørdag den 24. november ved Danish Fight Night, og det er et stævne, du kan se LIVE med Ekstra Bladet+.

Her skal i alt fem danske boksere i kamp.

- Jeg forventer mig meget af det. Det er et kanonstævne. De fleste af bokserne er på verdensranglisten, så der kommer forhåbentlig også en sportslig succes, siger promotor Mogens Palle, der har de danske boksere i sin stald.

- Alle de danske boksere er spændende. Vi skal se, hvem der udvikler sig til den næste Mikkel Kessler eller Brian Nielsen. Det er de navne, vi forsøger at finde frem til.

- Hvem ser du som den næste Kessler?

- Det er altid svært at spå om, hvem der udvikler sig mest, siger promotor-legenden til Ekstra Bladet og fortsætter:

- I den ene kamp skal der kæmpes om en WBC-titel med Ditlev Rossing. Han er omkring top-90 på verdensranglisten, og han skal møde en hårdtslående argentiner. De er begge to meget hårdtslående, og det er lidt en knald eller fald-kamp.

- Jeg håber selvfølgelig, at danskeren vinder. Han vejer omkring 90 kilo og bokser i cruiservægt, men jeg regner med, at han med tiden bliver sværvægter. Det er det, folk vil se. Men foreløbig skal han forsvare sin titel, siger Palle.

Udover Rossing skal danske Sarah Mahfoud også bokse lørdag aften. Foto: Polfoto / Lars Poulsen
Udover Rossing skal danske Sarah Mahfoud også bokse lørdag aften. Foto: Polfoto / Lars Poulsen
 

Mogens Palls topnavn, Jeppe Morell vandt i sin seneste kamp over Ruben Eduardo Acosta og fik karrieren tilbage på vinderspor (Foto: Lars Poulsen) Boksning - 9. nov. 2018 - kl. 17:46 Stort kaos efter aflyst bokse-brag: Mogens Palle raser mod eget topnavn

Store talenter
Sidste gang 23-årige Rossing var i ringen, bragede han ukraineren Viktor Polyakov i gulvet i anden runde.

Men den store dansker er ikke den eneste, man kan se frem til på aftenen.

Enock Poulsen, Sara Mahfoud, hendes bror Allan Mahfoud, Oliver Meng og Andreas Lynggard skal også alle give det danske boksepublikum en smag på, hvad deres næver kan præstere.

- Jeg håber, at de vinder alle sammen. Men det er sådan i boksning, at der er højt at flyve og dybt at falde. Et nederlag betyder meget. Man håber på en sejr, men det går ikke altid, som præsten prædiker, siger Mogens Palle.

Fra Ekstra Bladet, der altså sender stævnet, lyder det:

- Vi er glade for, at vi kan udbrede kendskabet til dansk boksning, og det er en sport, der er kernestof for Ekstra Bladet, siger sportschef Allan Olsen og fortsætter:

- Der er dog heller ingen tvivl om, at dansk boksning er langt fra de glade dage, som Mogens Palle selv var med til at skabe, så forhåbentlig er disse stævner med til at bane vejen for en ny storhed i dansk boksning, siger Allan Olsen.

Khabib og McGregor under en pressekonference inden stormødet. Foto: Noah K. Murray/Ritzau Scanpix. MMA - 6. okt. 2018 - kl. 09:13 Historiens største kamp: Scor kassen, hvis det utænkelige sker

Billy Joe Saunders fejrer her sit verdensmesterskab i mellevægt. Foto: RYAN REMIORZ Boksning - 26. sep. 2018 - kl. 06:48 Verdensmester straffet for kæmpe skandale: Politiet går ind i sagen

Ditlev Rossing har sendt ukrainske Viktor Polyakov i gulvet til Danish Fight Night. Foto: Lars Poulsen Boksning - 16. sep. 2018 - kl. 07:21 Boksehåb leverer stort knockout: Kom med Micki Nielsen

Sarah Mahfoud stoppede sin spanske modstander. Foto: Lars Poulsen Boksning - 15. sep. 2018 - kl. 21:35 Vild med dans-stjerne smadrer vikaren

Danske Mahdi Jallaw mod Mohammed Hossein Mirazaei Werzaneh fra Finland. Foto: Thomas Sjørup Sport og Spil Hvem er den nye Kessler? Her er de ti bedste bud

22 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere