Dennis Ceylan et skridt nærmere titelkamp

Hele arsenalet blev taget i brug, da Aarhus-bokseren Dennis Ceylan lørdag aften udboksede hårdfør sydamerikaner

Dennis Ceylan (t.v.) gik relativt ubesværet hen over Elvis Guillen og er dermed fortsat i spil til en EM-kamp senere på året. (Foto: René Schütze)
Dennis Ceylan (t.v.) gik relativt ubesværet hen over Elvis Guillen og er dermed fortsat i spil til en EM-kamp senere på året. (Foto: René Schütze)

FREDERIKSHAVN (Ekstra Bladet): Dennis Ceylan huggede lørdag aften løs på sin sydamerikanske modstander med sædvanlig intens attitude.

Den hurtige Aarhus-fjervægter doblede og triplede sine venstre hooks til hoved og krop og fik snurret sin modstander godt, så han kunne komme til at slå på en uforberedt modstander fra forskellige vinkler.

Nicaraguanske Elvis Guillen (9-11-4, 6 KO) var dog mere hårdfør, end hans rekordliste lige i første omgang lod antyde, og han fik efterhånden bedre styr på sine parader og begyndte også at gå fremad.

Se også: Kessler-lærling tilbage med sejr

Det endte efter otte omgange med en pointsejr på 80-70 og 2 x 80-71 på de tre dommersedler for Ceylan, der før kampen lå nummer fem på Europa-ranglisten.

Der arbejdes på en EM-kamp før årets udgang, fortalte promotor Nisse Sauerland tidligere på ugen. Og Ceylan føler sig klar, selvom det i givet fald ville være en modstander et niveau eller to over Elvis Guillen.

- Jeg ville være i tvivl, hvis ham her havde vundet en eneste omgang. Men jeg tævede ham i samtlige otte omgange, så jeg synes, jeg er klar til at tage et skridt op, sagde Ceylan med ispose på den ene, hævede hånd.

- Jeg får sat et højt tempo, bevæget mig, får god timing på ham, når han angriber, rammer ham dybt og højt.

Se også: Kassem slog modstander helt rundtosset

- Det fungerede rigtig godt i perioder, hvor jeg får åbnet ham, drejet ham, så han får sværere ved at holde sammen på paraderne. Han var god til at passe på sig selv.

- Men fedt at mærke, at jeg kan dominere ham gennem hele kampen, sagde fjervægteren.

(Foto: René Schütze)
(Foto: René Schütze)
 

1 af 2 
2 af 2 Dennis Ceylan (t.v.) gik relativt ubesværet hen over Elvis Guillen og er dermed fortsat i spil til en EM-kamp senere på året. (Foto: René Schütze)
0 kommentarer
Vis kommentarer