Annonce:
Annonce:

Dennis Ceylan vandt herre-fight

Den 26-årige bokser fra Århus vandt på point mod den yderst udholdende Sergio Prado fra Spanien

Ceylan overvandt genstridig spanier (Foto: Jakob Jørgensen)
Ceylan overvandt genstridig spanier (Foto: Jakob Jørgensen)
Annonce:
Følg Boksning

BALLERUP (Ekstra Bladet):  Fjervægtsbokseren Dennis Ceyland (14-0-1, 7 KO's) vandt med dommerstemmerne 3-0 over den meget udholdende spanske bokser Sergio Prado (11-4, 4KOs') i den første kamp ved Nordic Fight Night i Ballerup.

Allerede fra første omgang var danskeren meget overlegen. Og det holdt især ved i de første omgange, hvor spanieren ikke rigtigt kom med i kampen.

I de første par runder fik Dennis Ceylan ad flere omgange trukket Pradp op i ringhjørnet og givet ham flere rene slag i hovedet. Men efterfølgende kom Prado bedre med i kampen.

Lejesoldater i bokseringen

Alligevel kunne det godt ligne, at spanieren ikke ville holde alle ti runder, men han var en utrolig udholdende mand, som kunne tage mange slag, og kampen blev derfor afgjort på point efter ti runder.

Efter sin sejr er Dennis Ceylans næste mål at få en EM-kamp. Han tør endda allerede tale om VM-kampe.

Annonce:

- Jeg skal hjem og træne videre nu. Formen er ikke i top, selv om det var en god kamp. Jeg har haft problemer med at finde sparringspartnere, så taget det i betragtning, synes jeg, det gik godt.

- Jeg vil gerne ud og kæmpe om en EM-titel, og så kan vi kigge frem af mod en VM-titel på et tidspunkt. Hvem vil ikke gerne være verdensmester?

Danskeren, som også har tyrkisk baggrund, kæmpede ikke kun i dag for at underholde det danske publikum, men også for sin familie, der støtter ham hjemme i Tyrkiet. Det kunne også ses på de shorts, han kæmpede i, hvor der var broderet tyrkisk flag på den ene side og dansk flag på den anden side.

Ceylan nedlagde eks-verdensmester

- Det motiverer mig rigtig meget at have begge lande markeret på mine shorts, jeg ved, at min familie hepper på mig hjemme i Tyrkiet, siger han til Ekstra Bladet

Dennis Ceyland var med til OL i London i 2012 som amatørbokser.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: