Annonce:
Annonce:

- Det er da noget lort

Dina Thorslund blev smittet fem uger før sit titelforsvar. Den danske verdensmester er stadig opsat på at banke Zulina Muñoz i kanvassen

Dina Thorslund ved et tidligere titelforsvar. Modstanderen var serbiske Nina Radovanovic. Foto: Claus Bonnerup
Dina Thorslund ved et tidligere titelforsvar. Modstanderen var serbiske Nina Radovanovic. Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Boksning

Dina Thorslund havde netop taget hul på sparringen, da hun modtog den skæbnesvangre besked.

Sparringspartneren var efter de indledende strabadser i Struer blevet testet positiv for coronavirus. Det samme blev den danske verdensmester umiddelbart efter.

- Det er da noget lort. Men det havde selvfølgelig været endnu værre, hvis det havde været to-tre uger før stævnet, siger træner og manager Thomas Madsen til Ekstra Bladet.

- Det er op ad bakke, men så er det heller ikke værre. Dina (Thorslund, red.) var i topform, inden hun blev smittet, så forhåbentlig kan det opveje for de mange dage i isolation, siger Madsen.

Thorslund fortæller, at hun har fortsat træningen på egen hånd i privaten. Bantamvægteren har løbet, sjippet og skyggebokset en smule derhjemme. Men ingen sparring.

Verdensmesteren fra Struer er kommet ud af sin coronaisolation. Foto: Claus Bonnerup
Verdensmesteren fra Struer er kommet ud af sin coronaisolation. Foto: Claus Bonnerup
 

Annonce:

Skrækscenariet
Frygten har selvfølgelig strejfet Thorslund: om hun på grund af de mange dage i isolation vil stå svækket i forbindelse med kampen mod den erfarne Zulina Muñoz.

- I værste fald kan det få den fatale konsekvens, at jeg melder mig klar, og så alligevel ikke er 100 procent klar. Skrækscenariet er selvfølgelig, at jeg taber mit titelforsvar. Den tanke har da ligget og luret i baghovedet.

- Men min motivation er stadig den samme: Jeg vil vinde, og jeg vil bokse 13. november. Nu er min motivationsfaktor, at jeg skal forsøge at presse mig selv lidt mere, end jeg tidligere har gjort i min karriere.

Ifølge Thorslunds træner vil alt afhænge af, hvordan den danske bokser klarer sig i ringen, når hun atter kan uddele tæsk til træning. For kan Thorslund ikke gå alle ti omgange til sparring, skal hun heller ikke bokse 13. november, understreger Madsen.

- Dina er enormt viljestærk og har kæmpet sig igennem mange svære ting i tidens løb. Men det skal også være inden for rimelighedens grænser.

Annonce:

- Det er klart, at hvis Dina skal op imod nummer et i bantamvægt hos Ring Magazine, så er det selvfølgelig at foretrække, at hun selv er 100 procent klar. Så Dina må bare træne det hårdere, hvis hun insisterer på at bokse.

- Det er en hårfin balance, men det vil trods alt heller ikke være komplet umuligt at vinde alligevel. Så må vi bare spille på andre tangenter, slår Madsen fast.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Fortryder ikke vaccine-fravalg

Hvorfor er en dansk verdensmester med et snarligt titelforsvar i sigte ikke vaccineret for at være på den sikre side? Det spørgsmål presser sig selvfølgelig på.

Det tager Dina Thorslund ikke så nøje. Hun har nemlig truffet et valg. Og det står hun ved, fortæller den danske verdensmester.

- Det er simpelthen, fordi jeg ganske enkelt stoler mere på mit eget immunforsvar end på vaccinen. Jeg føler ikke, at jeg er informeret nok til at kunne træffe et ordentligt valg, siger Dina Thorslund.

Et beslutning hun ikke har fortrudt sidenhen – til trods for at hun netop har siddet 12 dage i isolation.

Annonce:

- Timingen er ekstremt dårlig. Men jeg fortryder overhovedet ikke mit valg. Timingen havde været dårlig, om jeg var vaccineret eller ej. Jeg ville stadig kunne blive smittet med coronavirus, tilføjer den danske bantamvægter, der i fredags blev erklæret feberfri i 48 timer og derfor kunne slippe ud af sin isolation.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: