Det kunne I lide: Rudys fald og rædselsvækkende dansker-skade

I årets løb har der været mange underholdende sports-klip på Ekstra Bladet - her kan du se, hvad der har været de ti mest sete i 2015

Videoklippet med Rudys KO blev set 159.000 gange.  (Foto: Jakob Jørgensen)
Videoklippet med Rudys KO blev set 159.000 gange. (Foto: Jakob Jørgensen)

Endnu et sportsår går på hæld, og igen har det budt på mange opsigtsvækkende historier og episoder.

Sport har det med at fascinere, begejstre, overraske og chokere. Og især det to sidstnævnte trækker kunder i butikken - det beviser vores liste over de mest sete tv-klips på vores hjemmeside i 2015.

Et af årets mest imødesete sportsbegivenheder i Danmark, boksekampen mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen, endte med en brat afslutning, da den 38-årige bokser sagde stop allerede i tredje omgang efter et slag, der ikke virkede synderligt velplaceret fra den 24-årige modstander.

Fodbold Det var populært: Søde Neymar og skræmte FCK-fans

Den noget opsigtsvækkende knockout var i den grad 'talk of the town blandt sportsinteresserede - og det kunne nemt ses på statistikken på vores tv-visninger.

Rudys store fald var klart det mest sete klip i 2015 med over 178.000 visninger.

Og boksning kunne i den grad noget på tv-siden i det forgangne år, for det meget omtalte pressemøde mellem de to boksere, hvor Patrick Nielsen kaldte sin kommende modstander 'en fucking kylling', var også populært blandt brugerne på eb.dk. Godt og vel 84.000 kliks fik det klip.

Og for at sætte en tyk streg under, at chokerende episoder i sportsverden er noget, som interesserer folk, så registrerede FCK-profilen Andreas Cornelius' horrible ankelskade næsten 95.0000 visninger.

Du kan se de ti mest sete tv-klips fra 2015 herunder:

Nummer 10:

Tilbage i februar var Barcelonas Luis Suarez den store helt for sit hold i CL-kampen mod Manchester City, da han stod bag begge af gæsternes scoringer. Han kom dog også under mistanke for at bide en modstande igen (65.582 visninger)

Nummer 9:

Selvom Tottenhams Jan Verthongen modtog afleveringen fra sin holdkammerat på egen banehalvdel, så blev hans scoring mod Sunderland imidlertid annulleret for offside... (68.501 visninger)

Nummer 8:

Stokes Charlie Adam stod for sidste sæsons vildeste mål i Premier League, da han fra egen banehalvdel udlignede til 1-1 mod Chelsea på Stamford Bridge (71.011 visninger)

Nummer 7:

Jublede dommeren over Spurs-scoring? Nej, det gjorde dommer Mike Dean nok ikke. Men det så godt nok pudsigt ud alligevel efter Moussa Dembeles flotte 1-0-kasse for Tottenham i mod Aston Villa (74.075 visninger)

Nummer 6:

Nicki Pedersen var tilbage i oktober involveret i en dramatisk episode efter et heat i det australske grandprix, da australske Sam Masters gik helt amok på danskerens mekaniker (75.450 visninger)

Nummer 5:

Kevins Magnussens comeback i Formel 1 var slut allerede inden, det var gået i gang. Under opvarmningen gik motoren i Kevin Magnussens Honda-McLaren-racer op i røg, så der lå motordele spredt udover Albert Park i Melbourne (82.689 visninger)

Nummer 4:

Gense det dramatiske øjeblik, hvor Rudy Markussen sparkede døren ind til Patrick Nielsens pressemøde forud for kampen på lørdag imod Ruben Acosta - og så skete der ting og sager. (83.912 visninger)

Nummer 3:

I sidste sæson stod Kasper Schmeichel for en helt fantastisk refleks-redning i slutningen af Leicesters bundgyser mod Burnley. (85.324 visninger)

Nummer 2:

FCK-angriberen Andreas Cornelius blev under en Superliga-kamp i Silkeborg i foråret alvorligt skadet, da han brækkede anklen og måtte sidde ude i en længere peiode.  (95.037 visninger)

Nummer 1:

Det imødesete boksebrag mellem de to danske boksere endte med en knockout efter syv minutter, da Rudy Markussen måtte give op. (178.146 visninger)

6 kommentarer
Vis kommentarer