Detroniseret sværvægtsmester: Jeg kunne være død

Bermane Stiverne led af så alvorlig dehydrering efter sit VM-nederlag til Deontay Wilder, at han måtte overnatte et par nætter på hospitalet

Boing! Bermane Stiverne måtte finde sig i dusinvis af hårde træffere, da han tabte sin VM-titel til Deontay Wilder lørdag aften i MGM Grand i Las Vegas. (Foto: AP)
Boing! Bermane Stiverne måtte finde sig i dusinvis af hårde træffere, da han tabte sin VM-titel til Deontay Wilder lørdag aften i MGM Grand i Las Vegas. (Foto: AP)

Bermane Stiverne nåede kun at holde WBC-bæltet i sværvægt i otte måneder, hvilket selvfølgelig er otte måneder længere end de fleste af os andre.

Den canadiske bamse led lørdag aften et kæmpe pointnederlag i titelkampen mod amerikanske Deontay Wilder (33-0, 32 KO), og efterfølgende måtte Stiverne indlægges på hospitalet i Las Vegas, hvor han måtte overnatte et par gange, før lægerne var tilfredse med hans tilstand.

Deontay Wilder var en glad mand, da han viste sit bælte frem efter sejren. (Foto: AP/John Locher) Boksning TV: Knockout-monster klar til Klitschko

- Jeg vil godt undskylde for, at jeg ikke kom til pressemødet efter kampen. Desværre var jeg ikke i stand til at præstere, som jeg gerne ville, på grund af voldsom dehydrering og muskelskader, sagde Bermane Stiverne (24-2, 21 KO) mandag.

- Jeg var ikke klar over, at det var så alvorligt, før de fortalte mig det. Jeg kunne være død af det. Jeg er bare glad for at være mig selv igen, at kunne gå og tale igen, sagde Stiverne.

Se kampens højdepunkter her:

- Jeg vidste ikke, hvor alvorligt det var lørdag aften. Jeg var i stand til at give folk et godt show, 12 omganges boksning. Hvis det var nødvendigt, ville jeg gøre det igen. Det her er ikke enden for mig. Jeg holder et par ugers pause, og så er det tilbage til arbejdet.

- Hvad angår mit helbred, så er jeg ude af hospitalet. De ville ikke lade mig gå, før min væskebalance var genetableret, sagde den 36-årige canadier, før han takkede sine fans for opbakningen og lovede at vende tilbage på højeste niveau.

Deontay Wilder tog med sin erobring af WBC-bæltet et stort spring op af de uafhængige ranglister, således at han både hos boxrec.com og Ring Magazine nu er rangeret som den tredjebedste sværvægter i verden efter Vladimir Klitschko og Alexander Povetkin.

Det bliver blodig alvor, når Manny Pacquiao forhåbentlig brager sammen med sin ærkerival Floyd Mayweather i 2015. (Foto: AP) Boksning Syv boksebrag vi vil se i 2015

0 kommentarer
Vis kommentarer