Dropper samarbejde: Patrick Nielsen overrasker før comeback-brag

Bokseren Patrick Nielsen har en ny velkendt træner i ringhjørnet, når han vender tilbage i ringen i januar

Patrick Nielsen gør comeback i januar mod colombianeren Beibi Berrocal. Og det bliver med en ny gammel kending som træner. (Arkivfoto: Linda Johansen)
Patrick Nielsen gør comeback i januar mod colombianeren Beibi Berrocal. Og det bliver med en ny gammel kending som træner. (Arkivfoto: Linda Johansen)

21. januar gør den danske bokser Patrick Nielsen comeback efter mere end et års skadepause i en kamp mod colombianeren Beibi Berrocal.

Men kort før kampen har Nielsen valgt at afbryde samarbejdet med sin træner gennem tre år, Joey Gamache.

Det bliver nu i stedet Nielsens tidligere træner Gutte Løiborg, der overtager trænergerningen. Det bekræfter supermellemvægteren i et interview med BT.

- Der er ikke noget ondt i det, og vi er ikke uvenner. Det var bare tid til at prøve noget nyt igen. Jeg har kendt Gutte Løiborg hele livet, og han kender mig og min familie og ved, hvordan jeg skal presses. Det er fint, at han lige kunne tage over, siger Nielsen.

Bokseren, der senest var i kamp mod Rudy Markussen i december 2015, erkender, at tidspunktet for bruddet er en kende specielt.

- Det er lidt hektisk at foretage sådan en ny ændring. Men ved du hvad, vi lever kun en gang, og jeg kan godt lide, at der sker noget, fortæller Nielsen.

Han har siden sin kamp mod Markussen været igennem en operation i både mellemhånden og håndleddet, men nu er næven igen klar til kamp.

Det får danskeren lov til at bevise ved Nordic Fight Night om halvanden uge, hvor mødet med Berrocal er hovedattraktionen, når Team Sauerland afholder boksestævne i Struer.

Og selv om det er mere end et år siden, han sidst var i ringen til officiel kamp, er Patrick Nielsen fuld af fortrøstning forud for sin retur til rampelyset.

Bokseren mener sågar, at pausen har gjort ham godt i henhold til motivation og sult. Det forklarede han i en pressemeddelelse i december, da comeback-kampen blev bekræftet.

- Pausen har været lang, men den har også været god, da jeg har fået muligheden for at arbejde på nogle nye ting. Jeg går i ringen i Struer som en ny og bedre udgave af mig selv, sagde Patrick Nielsen.

Hans lillebror Micki Nielsen er også blevet trænet af Joey Gamache, men det samarbejde ophører ligeledes med øjeblikkelig virkning, bekræfter Team Sauerland.

Patrick Nielsen har blandt andet holdt formen ved lige ved at slå en Ekstra Bladet-reporter i gulvet - se det her:

20 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere