Endelig: Dansker-brag en realitet - Patrick og Rudy går i ringen

Efter en måneds forhandlinger er der endelig lavet en aftale om en kamp mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen

De mødtes sidst ansigt til ansigt ved et pressemøde 9. september. Nu er der en aftale, som sender dem i ringen mod hinanden 12. december i Brøndby Hallen. (Foto: Lars Poulsen)
De mødtes sidst ansigt til ansigt ved et pressemøde 9. september. Nu er der en aftale, som sender dem i ringen mod hinanden 12. december i Brøndby Hallen. (Foto: Lars Poulsen)

Der er gået en måned, siden Patrick Nielsen og Rudy Markussen var i ringen i Frederikshavn til deres respektive opvarmningskampe - det såkaldte 'Collision Course'-stævne, før de ifølge planen skulle mødes senere på året.

Se også: Patrick udvandrede før Rudy-kamp
Siden begyndte det at lyde som om, kampen kunne dø i kontraktforhandlingerne.

Rudy Markussen har hele tiden haft en kontrakt på kampen, og nu har Patrick Nielsen-lejren også fået forhandlet en aftale på plads, erfarer Ekstra Bladet.

Kampen kommer til at stå 12. december i Brøndby Hallen.

En af de store knaster i kontraktforhandlingerne har været vægten. Patrick Nielsen boksede i mellemvægt for godt et år siden, det vil sige på 72,5 kilo, mens Rudy Markussen i sin kontrakt havde fået lovning på, at han kunne bokse med en vægtgrænse på 78 kg, det vil sige mellem supermellemvægt og letsværvægt.

Ifølge den aftale, der er blevet lavet, vil der blive bokset på 77,5 kg, det vil sig 1,3 kg over Patrick Nielsens vægtgrænse i sin nye vægtklasse, supermellemvægt, på 76,2 kg.

Se også: Før braget: Rudy holder krigsråd med Kessler
- Rudy kan snakke, alt det han vil, men nu er han nødt til at bakke sine ord op. Han kaldte mig ud, han afbrød mit pressemøde, og det kommer han til at fortryde. Jeg er for hurtig, for stærk og for dygtig. Rudy er bare en gammel hulemand og den 12. december, sender jeg ham tilbage til stenalderen! lyder det fra Patrick Nielsen, der får svar på tiltale fra Rudy Markussen:

- Den her kamp kommer på det perfekte tidspunkt for mig. Jeg håber for Patrick, at han træner hårdt, for jeg har forberedt mig i lang tid og vil være hundrede procent klar! lyder det fra den tidligere europamester og VM-udfordrer.

Billetsalget til kampen ventes at starte allerede torsdag ved middagstid.

Se i videoen herunder, hvorfor Patrick Nielsen og Rudy Markussen har været på kollissionskurs i 2015 ...

Rudy: Jeg har intet at tabe

52 kommentarer
Vis kommentarer