Endelig revanche: Kessler klaskede Calzaghe

Mikkel Kessler var ude i tovene, men kom tilbage og vandt kampen mod Joe Calzaghe - i bordtennis

Calzaghe og Kessler stiller op til det obligatoriske face-to-face-billede inden kampen. (Privatfoto)
Calzaghe og Kessler stiller op til det obligatoriske face-to-face-billede inden kampen. (Privatfoto)
Følg Boksning

Det blev ikke i bokseringen, at Mikkel Kessler fik den revanche mod walisiske og ubesejrede Joe Calzaghe, som Kessler i mange år drømte om.

Men revanchen fik han - lørdag. Og hvis man troede, at bordtennis var et fredeligt spil, så var det alt andet end dét, da de to venner og tidligere rivaler stod ansigt til ansigt med et grønt bord og et net mellem sig.

Skabt til kamp: Landrys utrolige historie

Mikkel Kessler var i sit livs form op til kampen, men Calzaghe havde stadig sin titel som ubesejret at læne sig op af. Det kostede Kessler, der hurtigt kom i tovene og måtte se sig besejret med 11-8 i første sæt.

Men så begyndte den danske viking at bide fra sig, og efter et par indlagte ølpauser blev der lagt afstand til waliseren i slutningen af andet sæt, som Kessler hev hjem med cifrene 11-7 på trods af en henstilling fra dommeren for at kalde sin modstander for 'a Welsh bastard'.

Dermed skulle kampen ud i tredje og afgørende sæt, og det blev en tæt, tæt afgørelse, hvor Mikkel Kessler dog til sidst fik trukket afgørende fra og endte med at tage sættet 11-9, så Joe Calzaghe kan ikke længere kalde sig ubesejret.

Kessler kunne hæve armene i triumf efter sejren over Joe Calzaghe. (Privatfoto)
Kessler kunne hæve armene i triumf efter sejren over Joe Calzaghe. (Privatfoto)
 

Bordtenniskampen var en del af den dokumentarfilm, som Vaughan Sivell er ved at lave om den walisiske bokser og hans træner og far Enzo Calzaghe.

Operation gik galt: Kønsskiftet bokselegende døden nær

Stor-røver gør comeback som profbokser

Mikkel Kessler medvirker i filmen, hvor han og Calzaghe taler om deres store kamp fra 3. november 2007 i den walisiske hovedstad Cardiff, hvor begge boksere var ubesejret og i én kamp kæmpede om både WBA-, WBO- og WBC-bælterne i super-mellemvægt.

Mikkel Kessler medvirker i dokumentarfilmen om Joe Calzaghe. (Privatfoto)
Mikkel Kessler medvirker i dokumentarfilmen om Joe Calzaghe. (Privatfoto)
 

Kampen vandt Calzaghe med dommerstemmerne 117-111, 116-112 og 116-112 til stor undren for både dansk og britisk presse, der så en meget tættere kamp med dommerstemmerne 115-113 - dog også til Calzaghe.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind