Enhver boksedommers mareridt: Her får han én på lampen

I en kamp mellem svenskeren Badou Jack og briten James DeGale var også dommeren tæt på knockout

Mens den ene røg i gulvet i første omgang, var den anden var nede at ligge i sidste, men mest overraskende i VM-kampen mellem Badou Jack og James DeGale var, at også dommeren nær blev knockoutet.

I femte omgang i den hårdt kæmpede fight blev dommer Arthur Mercante Jr. ramt af det sidste slag, som faldt, netop da gongongen lød.

Badou Jack langede ud efter sin modstander, som imidlertid trak sig tilbage i samme splitsekund, hvorefter Jacks næve strøg gennem den tomme luft og landede på dommerens højre kind.

Han vaklede under slaget, men blev grebet af Badou Jack, som hold ham oprejst. Efter en tår vand rystede Mercante slaget af sig og fortsatte som ringdommer kampen ud.

Se dommeren få en på sinkadusen i tv-klippet ovenfor

Opgøret mellem Jack og DeGale, som er verdensmestre i supermellemvægt i hver deres forbund, var prestigefyldt, idet vinderen ville være enerådende mester i vægtklassen.

Jack røg i gulvet i første omgang, men han kom tilbage i kampen og slog DeGale i gulvet i 12. omgang. Udkommet af den benhårde fight blev, at to af de tre dommere bedømte kampen som uafgjort, hvorfor bokserne bevarer deres titler i WBC (Jack) og IBF (DeGale).

Se også: Tidligere bokseverdensmester knaldet for doping

Se også: Tv: Groves rejser sig med let KO-sejr

17 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere