Far om mega-kampen: Mest ydmygende kamp nogensinde

Sønnens eventuelle kamp mod UFC-stjernen Conor McGregor bliver endnu større end braget mod Manny Pacquiao, mener Floyd Mayweathers far, der selv hævder at kunne slå ireren

Den eventuelle kamp mod McGregor bliver større end braget mod Manny Pacquaio i maj 2015, vurderer Mayweather Senior (Foto: Polfoto)
Den eventuelle kamp mod McGregor bliver større end braget mod Manny Pacquaio i maj 2015, vurderer Mayweather Senior (Foto: Polfoto)

Hele bokse-verden venter på, om braget mellem Floyd Mayweather og UFC-stjernen Conor McGregor bliver til noget.

Nu blander boksestjernens far, Floyd Mayweather Senior, sig i debatten, og han giver ikke ireren de store chancer for at vinde, når fødderne ikke må bruges.

- 0 procent. Jeg siger ikke, at det bliver det hurtigste knockout i historien, men det bliver en af de mest ydmygende kampe, der nogensinde er set, siger Mayweather Senior i et interview med proboxinginsider.com.

Den 27-årige irer startede karrieren som bokser, og blev som ung national mester, så noget boksning må han kunne.

- Jeg er ligeglad, for han var mester i amatørdagene, og Floyd var verdensmester for hele verden. Kom nu, det er en joke, siger Mayweather Senior.

Kommer disse herrer til at stå overfor hinanden i en boksering? ((Polfoto) Boksning Mayweather om vanvidskamp mod UFC-stjerne: Det er muligt

Floyd Mayweather skal i ringen mod UFC-stjerne til sommer, hvis rygterne taler sandt (Foto: AP) Boksning Mega-kamp på vej: Mayweather mod UFC-stjerne

Boksning Ingen giga-kamp alligevel? 'Mayweather mod McGregor er løgn'

Faktisk regner farmand ireren for så lidt, at han føler, at han selv ville kunne slå ham.

- På hvilken som helst dag, du vil have det, kan jeg slå Conor, siger Mayweather Senior.

Selvom Mayweather Senior tror på en sikker sejr til sin søn i en eventuel kamp, så forventer han, at en kamp mellem Mayweather og McGregor vil blive med en fantastisk atmosfære og et stort cirkus rundt om kampen.

- Jeg er ret sikker på, at kampen bliver større end Manny Pacquiao mod Floyd, siger Maywather Senior, der ikke ved, om kampen bliver til noget.

- I må bare vente og se, lyder det.

Tidligere har Mayweather Senior dog bekræftet, at man er i forhandling med irske McGregor om en kamp, og han vil meget gerne se kampen.

- For helvede ja, lyder det.

Her bliver McGregor flået til blods i UFC:

24 kommentarer
Vis kommentarer