Fed verdensmester: Hummer og champagne gjorde mig tyk

Tyson Fury taler ud om sin vægt, der svinger med 20 kilo

Tyson Fury viste sin tykke krop
Tyson Fury viste sin tykke krop

Da Tyson Fury tilbage i november chokerede bokseverdenen og besejrede Vladimir Klitschko, der vejede han med sine 112 kilo kun et halvt kilo mere end sin ukrainske modstander.

I månederne herefter var Fury pludselig 20 kilo tungere.

- Jeg nød hvert et sekund, men det har også kostet mig en formue. Jeg har gumlet mange hummere og steaks i mig, og så har jeg drukket masser af champagne, vodka og øl, siger Fury ifølge Blick.

- Og jeg kan ikke lide grøntsager, siger Fury.

- Jeg tror på, at man er nødt til at komme helt ud af form, før man igen kan komme i form. Hvis jeg bare havde trænet videre og videre, så var jeg blevet skadet. Men hvis jeg bliver tyk bagefter, så kan mine muskler nå at komme sig, siger Fury.

FØR OG EFTER: Hiv i stregen midt på billedet og se, hvordan Tyson Fury så i ud i topform i november, og hvor tyk han var blevet i april:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Boksning Boksestjerne var i problemer: FIFA-spil tog overhånd

Der var tumult på pressemødet, før titelkampen (Screenshot) Boksning Bad boy gør det igen: Ny tumult før titelkamp

9. juli mødes Fury og Klitschko i en revanchekamp, og nu har Fury smidt de 20 kilo igen efter at have omlagt kosten.

- Jeg har været nødt til at tvinge grøntsager i mig. Jeg spiser dem kun, fordi det er mit job, siger Fury.

Over for Boxingnews24 fortæller Fury om store planer for sommerens store boksekamp mod Klitschko.

- Jeg kommer til at rive hans hjerte ud og få ham til at spise det. Jeg serverer hans hjerte på en tallerken, siger Fury.

- Jeg rev allerede hjertet ud i første kampe. Nu vil jeg have ham til at spise det foran sine egne fans. Det er ligegyldigt, hvor aggressiv han er. Han bliver slået ned, siger Fury.

Tyson Fury fortæller, at efter at have tabt 20 kilo, har han taget ti kilo på i muskler, og det kan ses på hans nyeste foto på Twitter.

Sådan så Fury ud, da han boksede mod Klitschko i november (Foto: AP)
Sådan så Fury ud, da han boksede mod Klitschko i november (Foto: AP)

Tyson Fury viste sin tykke krop frem i slutningen af april (Foto: AP)
Tyson Fury viste sin tykke krop frem i slutningen af april (Foto: AP)

I januar gik Tyson Fury amok, selvom han ikke var i kamp selv:

Tyson Fury (t.h.) og David Haye skulle have bokset i 2013, og de første pressemøder var blevet holdt, da Haye meldte afbud med en skade. Nu siger Fury, at kampen aldrig bliver til noget. (Foto: All Over Press) Boksning Fury: Jeg bokser ikke Haye for 500 mio kroner

Tyson Fury (t.v.) vandt 28. november på point, da han mødte Vladimir Klitschko i Düsseldorf. Revanchekampen er aftalt, oplyser englænderens onkel og træner. (Foto: AP) Boksning Fury og Klitschko aftaler revanchebrag

Canelo Alvarez (t.h.) kommer med garanti til at bokse et par af de største kampe i 2016, og en af dem kan meget vel blive braget mod Gennady Golovkin. (Foto: AP) Sport 10 boksebrag vi ønsker os i 2016