Foruroligende tavshed før boksekrig

Danish Fight Night: Lolenga Mock og Patrick Mendy havde - modsat fire dage tidligere - intet at sige til hinanden på fredagens indvejning

Der var fredag ingen kærlighed - og ingen ord - mellem Lolenga Mock (t.v.) og Patrick Mendy. Lørdag brager de sammen i hovedkampen ved Danish Fight Night i Frederiksberg-Hallerne. (Foto: Jakob Jørgensen)
Der var fredag ingen kærlighed - og ingen ord - mellem Lolenga Mock (t.v.) og Patrick Mendy. Lørdag brager de sammen i hovedkampen ved Danish Fight Night i Frederiksberg-Hallerne. (Foto: Jakob Jørgensen)

Da Aarhus-bokseren Lolenga Mock og hans kommende modstander, Patrick Mendy, mandag mødte hinanden for første gang, slog det gnister.

Boksning Bokseballade: Du skal ikke genere min familie!

På fredagens indvejning godt et døgn før Danish Fight Night i Frederiksberg-Hallerne var begge tavse, men atmosfæren mellem de to var lige så elektrisk, som den havde været fire døgn tidligere.

Der blev længe stirret olmt og foruroligende tavst efter indvejningen, hvor Mendy i øvrigt var cirka 600 gram over den vægtgrænse på 77,1 kilo, som var aftalt, vægt, som måtte svedes og tisses ud på en times tid, før engelsk/ghanseren klarede kravet. Mock vejede ind et halvt kilo under grænsen.

25-årige Patrick Mendy var et år gammel, da 44-årige Mock debuterede som professionel. Men fælles for de to boksere er, at en sejr i lørdagens hovedkamp på Frederiksberg er nøglen til en eller flere potentielt væsentligt mere indbringende kampe, eventuelt en titelkamp.

Kim Thomsen (t.v.) og Kolbeinn Kristinsson brager sammen i stævnets fysisk tungeste kamp. (Foto: Jakob Jørgensen)
Kim Thomsen (t.v.) og Kolbeinn Kristinsson brager sammen i stævnets fysisk tungeste kamp. (Foto: Jakob Jørgensen)

Udover Mock skal også KO-bokseren Osama Hadifi (11-1, 11 KO) i aktion på Frederiksberg, hvor han er vokset op.

Letvægteren har fået ny modstander, idet armenske Vahram Vardanyan (15-1-1, 11 KO) meldte afbud i ugens løb. Ghanesiske Clark Telamanou (4-2-1, 1 KO) er sprunget til med kort varsel.

Osama Hadifi har bokset de fleste af sine kampe i udlandet - før sin kommende kamp i Frederiksberg-Hallerne fortæller han om livet som prof-bokser op til en kamp. (Privatfoto) Boksning Osamas dagbog: Han ryger ned!

Blandt andre boksere, der skal i kamp, er der debut til Aarhus-bokseren Ali Mohamed, mens der er debut på Mogens Palles og Brian Nielsens Danish Fight Night-stævner til både Kim Thomsen (4-0, 1 KO) og den to meter høje og 112,5 kilo tunge islænding Kolbeinn Kristinsson (5-0, 1 KO).

De to sidstnævnte brager ind i hinanden på stævnet.

TV2 Sport sender fra lørdagens stævne fra klokken 20.00.

Lørdagens program i Frederiksberg-Hallerne:
Supermellemvægt: Lolenga Mock (34-14-1, 13 KO) vs Patrick Mendy (19-10-1, 1 KO)
Sværvægt: Kim Thomsen (4-0, 1 KO) vs Kolbeinn Kristinsson (5-0, 1 KO)
Letvægt: Osama Hadifi (11-1, 11 KO) vs Clark Telamanou (4-2-1, 1 KO)
Cruiservægt: Tobias Sørig (2-0) vs Grigol Abuladze (24-13, 12 KO)
Letsværvægt: Jonas Madsen (3-0) vs Miguel Micaela (2-2-2, KO 1)
Supermellemvægt: Andreas Lynggaard (2-0) vs Roberto Casado (2-0-1)
Letsværvægt: Jeppe Morell (2-0) vs Mindia Nozadze (18-8, 11 KO)
Supermellemvægt: Daniel Heinze (2-0, 1 KO) vs Gonzalo Romero (4-3, 3 KO)
Superbantamvægt: Ali Mohamed (debutant) vs Malkhaz Tatrishvili (13-9, 1 KO)

Osama Hadifi fik et tilbud på en kamp i Las Vegas - som han dog har valgt at sige nej tak til. (Privatfoto) Boksning Dansk bokser dropper Las Vegas

8 kommentarer
Vis kommentarer