Froch-lejr: Kessler en af fem muligheder

Carl Frochs promotor nævner fem mulige modstandere for englænderen, og Mikkel Kessler er en af dem

Mikkel Kessler har stadig et navn, der bliver nævnt, når Carl Froch-lejren taler nye modstandere (Foto: Thomas Sjørup).
Mikkel Kessler har stadig et navn, der bliver nævnt, når Carl Froch-lejren taler nye modstandere (Foto: Thomas Sjørup).

Mikkel Kessler går med en drøm om et tredje og afgørende opgør mod engelske Carl Froch, men fighteren for Nottingham er mest indstillet på en kamp i Las Vegas.

Den var ved at gå i orden mod Julio Cesar Chavez Jr, men så blev Froch skadet i albuen under en træning.

- Vi prøver at arrangere kampen mod Chavez Jr til sommer i stedet, men andre navne er også med i hatten, siger Froch-promotor Eddie Hearn ifølge Sky.

Mikkel Kessler fik tilbudt en VM-kamp mod James DeGale, men den kam p er nu skudt ned af forbundet IBF (Foto: Linda Johansen) Boksning Bokseforbund slår fast: Kessler får ikke VM-kamp hos os

Froch-lejren ser Chavez som en af fem muligheder.

- Der er Bernard Hopkins, og så er Gennady Golovkin en fight, som alle gerne vil se, potentielt set også Mikkel Kessler, og selvfølgelig James DeGale, der er hovedudfordrer til Carl Froch, siger Hearn.

Froch og Kessler har mødt hinanden to gange. Senest i London i maj 2013, hvor englænderen vandt. (Foto: Lars Poulsen) Boksning Froch: Mikkel er min nødløsning

- Jeg tror, at Carl Froch vil bokse igen, men han er i en god position, hvor han, hvis det ikke sker, altid vil kunne holde hovedet højt og huske den store aften på Wembley foran 80.000 mennesker, siger Hearn.

- Men på grund af den aften så behøver han også noget, der kan få ham til at stå op klokken seks om morgenen og lave bakkeløb og hårde sparringer. Men han har stadig ild i øjnene, siger Hearn.

Caroline Wozniacki skal også til Qatar (Foto: AP) Tennis Qatar-glæde over Wozniacki

Froch har fået en deadline 31. januar, hvor han skal blive enig med IBF-udfordrer James DeGale om en kamp, ellers mister han den titel. 37-årige Froch har dog fået 60 dages udsættelse i den sag på grund af sin skade.

Her fortæller ekspert, hvorfor det er svært at finde ny Kessler-modstander:

0 kommentarer
Vis kommentarer