Froch: Mikkel er min nødløsning

- Jeg VIL bokse i Las Vegas, siger Carl Froch til Ekstra Bladet - men Kessler håber stadig på revanche mod englænderen

Froch og Kessler har mødt hinanden to gange. Senest i London i maj 2013, hvor englænderen vandt. (Foto: Lars Poulsen)
Froch og Kessler har mødt hinanden to gange. Senest i London i maj 2013, hvor englænderen vandt. (Foto: Lars Poulsen)

Det er mere end otte måneder siden, Mikkel Kessler på et ualmindelig velbesøgt pressemøde på Amager bekendtgjorde, at han havde i sinde at fortsætte sin boksekarriere med minimum én kamp mere mod en af supermellemvægtsklassens helt store navne – som Andre Ward eller Carl Froch.

Ekstra Bladet talte tirsdag aften med sidstnævnte. For ham er en tredje og ’afgørende’ Kessler-kamp ikke umiddelbart højt på ønskelisten.

Det bliver efter al sandsynlig ikke Carl Froch (t.h.), som Mikkel Kessler kommer i ringen med i foråret, men derimod dennes landsmand James DeGale. (Foto: PA) Boksning Promotor: Kessler tilbudt VM-kamp

– Siden jeg – for anden gang – besejrede George Groves i juni sidste år har jeg kun haft et mål for øje: At komme til at bokse i Las Vegas og allerhelst mod Julio Cesár Chavez Jr. – og det er fortsat mit mål, siger Carl Froch, der håber på at få linet Chavez-kampen op i ’syndens by’ om seks-otte måneder.

– Jeg har måske to kampe tilbage i min karriere, og det skal helst foregå i Las Vegas, hvor jeg altid har drømt om at kæmpe.

– Kunne Mikkel Kessler være modstanderen i en af din karrieres to sidste kampe?

– I princippet ja, men en kamp mellem Mikkel og jeg er jo ikke interessant for Las Vegas og får jeg to kampe derovre, bliver der ingen tredje kamp mod Kessler.

Husker du Kesslers 2010-sejr over Froch? Se eller gense den her:

Så Kessler er en slags nødløsning for dig, hvis det ikke lykkes for dig at komme til Las Vegas?

– Sådan kan du godt tolke det, ja. Jeg vil ikke skyde den helt ned, men umiddelbart er det ikke i Kesslers retning, jeg kigger lige nu, fastslår Carl Froch.

Den udmelding kommer ikke helt bag på Mikkel Kessler, som Ekstra Bladet fangede for en kommentar til Froch-snakken.

Bokseren Mikkel Kessler (billedet) tabte sit VM-bælte til amerikanske André Ward da de mødtes i boksestævnet Super Six i Oakland, Chicago, USA. (Foto: Polfoto) Boksning Derfor vil Kessler have hævn: Chikaneret i USA

– Han har et eller andet med Las Vegas og det boksemæssige eftermæle. Det kan jeg ikke gøre så meget ved, men skal jeg være ærlig, tror jeg også, det handler om, hvor han kan hente flest penge på den lettest mulige baggrund.

– Hvorfor skulle han møde mig i noget, han på forhånd ved bliver vanvittig hårdt og med en reel mulighed for rent faktisk at tabe, når han kan tage til Las Vegas og hæve kassen ved at møde en mindre hård modstander? Det giver mening, at han tænker sådan, men jeg håber da stadig. Jeg synes, vi har et regnskab, der skal gøres op, siger Mikkel Kessler.

0 kommentarer
Vis kommentarer