Froch tæt på boksepension - vil passe sin græsplæne

Efter 30 år i bokseringen er det ved at lakke mod enden for Mikkel Kesslers bokserival Carl Froch, der har fået smag for havearbejde

Carl Froch føler tilsyneladende ikke, han har så meget mere at bevise i en boksering. Englænderen leger igen med tanken om at trække sig tilbage. (Foto: Lars Poulsen)
Carl Froch føler tilsyneladende ikke, han har så meget mere at bevise i en boksering. Englænderen leger igen med tanken om at trække sig tilbage. (Foto: Lars Poulsen)

Mikkel Kessler trak sig for et par måneder tilbage fra boksning - medmindre en storkamp pludselig skulle dukke op.

Den tidligere Kessler-modstander Carl Froch har det efterhånden på samme måde, ser det ud til.

I de forgangne par uger har der ganske vist været tilnærmelser mellem Carl Froch og Andre Ward om muligheden for en revanchekamp. Sonderingerne mellem de to boksere gik dog tilsyneladende i stå, da Andre Ward ikke ville bokse i Frochs hjemby, Nottingham. London blev derefter nævnt som en mulighed, som Ward kunne være åben for, men nu har den ubesejrede amerikaner tilsyneladende valgt en anden modstander.

Se også: Afsløring: Kessler-modstander snydt for millioner

Ward annoncerede for få dage siden, at han bokser sin første kamp i mere end halvandet år den 20. juni hjemme i Oracle Arena i Oakland. En modstander er ikke blevet offentliggjort, men det er med stor sikkerhed ikke Froch, som ikke bokser på udebane mod Ward én gang til. Snarere er der tale om mexicanske Marco Antonio Periban, der må betragtes som en blød modstander, når det handler om Ward.

Carl Froch er dermed så småt ved at løbe tør for interessante modstandere, hvilket sender den 37-årige englænder tættere på pensionen. En kamp mod Cesar Chavez Jr i august eller september er stadig en mulighed, men ellers er der ikke så meget mere, der trækker i Froch. Udover havearbejdet.

- Jeg har lige sagt goddag til Barry Hearn, og han har rådet mig til at trække mig tilbage. Han er bestyrelsesformand for Matchroom Sports (Frochs promotor, red). Vil jeg gøre, som han siger? Det vil vise sig. Jeg nyder havearbejdet i øjeblikket. Jeg er blevet ret god med en plænelufter, sagde Froch i et nyligt tv-interview.

- Jeg har bokset, siden jeg var otte år gammel. 30 år. Det er lang tid. Og jeg har opnået mere, end jeg nogensinde troede, jeg ville. Så jeg er et fantastisk sted. Jeg bruger tid med mine børn. Men hvis den rigtige kamp kommer forbi, den kamp, der kan gøre det for mig, så er jeg tilbage i træningslokalet.

Se også: Kessler imponeret: Khattabs bedste kamp

På spørgsmålet om, hvorvidt en kamp mod KO-monstret Gennady Golovkin kan gøre det for ham, skruer Froch sit gode mundtøj på.

- Golovkin? Han er en ret lille fyr, er han ikke? Han er en hårdtslående mellemvægter, men han er ikke supermellemvægter. Murray har lige gået 11 omgange med ham, og med al respekt ville Murray ikke holde to-tre omgange mod 'The Cobra', lyder det fra Froch, før han igen vender tilbage til sin nyfundne glæde ved havearbejdet.

- Jeg har min plænelufter, jeg putter noget luft i jorden, piller alt moset op, lidt solskin, lidt kemikalier. Plænen ligner en golf green. Det er utroligt, lyder det fra en af de mest hårdtarbejdende boksere på verdensscenen de sidste fem år.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere