Fury: Jeg bokser ikke Haye for 500 mio kroner

Sværvægtskongen Tyson Fury vil aldrig i sit liv bokse mod landsmanden David Haye

Tyson Fury (t.h.) og David Haye skulle have bokset i 2013, og de første pressemøder var blevet holdt, da Haye meldte afbud med en skade. Nu siger Fury, at kampen aldrig bliver til noget. (Foto: All Over Press)
Tyson Fury (t.h.) og David Haye skulle have bokset i 2013, og de første pressemøder var blevet holdt, da Haye meldte afbud med en skade. Nu siger Fury, at kampen aldrig bliver til noget. (Foto: All Over Press)
Følg Boksning

Tyson Fury har hygget sig gevaldigt, siden han i november 2015 erobrede tre VM-bælter i boksningens sværvægtsklasse fra Vladimir Klitschko.

Han har været ude og kigge på et slot i Skotland, som han har tænkt på at købe, og så har han i vanlig stil langet ud efter sine rivaler til højre og venstre - blot nu med en verdensmesters tyngde.

Fury står til en revanchematch mod Vladimir Klitschko i foråret, og derefter står folk som Deontay Wilder og Anthony Joshua i kø for at få chancen mod den store Manchester-bokser.

En der dog næppe får chancen, hvis man skal tro Fury, er den tidligere verdensmester David Haye, der for et par uger siden gjorde comeback efter mere end tre års boksepause med en KO-sejr i 1. omgang.

Haye i brutalt comeback: KO i 1. omgang

35-årige Haye vil hellere end gerne i ringen med Fury, for det er der rigtig mange penge i. Men den otte år yngre Fury har ikke tilgivet, at Haye et par gange meldte afbud til kampe mod netop Fury, dengang det var Haye, der var den største stjerne af de to.

- Jeg VIL aldrig bokse David Haye, aldrig nogensinde, siger Fury til The Daily Record.

- Han har to gange trukket sig fra kampen og kostet mig en masse penge. Og han har et problem med sin attitude, og jeg har ingen interesse i at bokse mod den slags idioter, siger Fury.

- Hvordan skulle jeg kunne tro på, at han vil dukke op, når han har trukket sig fra kampe to gange?

- Det er personligt. Jeg er ligeglad med, om en kamp mod ham ville give 50 millioner pund. Jeg gør det ikke, siger Fury.

10 boksebrag vi ønsker os i 2016

David Haye blev WBA-verdensmester i sværvægt i 2009, da han pointbesejrede den russiske kæmpe Nicolai Valuev. Før det havde Haye ryddet fuldstændig op i cruiservægt og havde tre af VM-bælterne.

London-bokseren havde tidligere i karrieren en plan om at stoppe, før han blev 31. Da han tabte sit VM-bælte til Vladimir Klitschko i 2011, var Haye dog tilsyneladende ikke færdig med boksning alligevel. Siden har skader betydet, at han kun har bokset to kampe.

Froch om boksekarrieren: Til sidst kunne jeg ikke stå ud af sengen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?