Annonce:
Annonce:

Gav Patrick røvfuld: Nu vil han eliminere Palles trumfkort

Den russiske bokser Dmitrii Chudinov, der udboksede Patrick Nielsen tilbage i 2014, er klar til at uddele kæberaslere i Frederiksberg Hallerne fredag aften, når han skal bokse mod Mogens Palles stærke veteran Lolenga Mock

Den tidligere russiske WBA-verdensmester er klar til at dele tæske ud i Frederiksberg Hallerne fredag aften, når han skal bokse imod Mogens Palles p.t. stærkeste kriger i supermellemvægt, nemlig 45-årige Lolenga Mock, ved boksepromoterens 60 års jubilæumsstævne. Foto: Pavel Golovkin/AP
Den tidligere russiske WBA-verdensmester er klar til at dele tæske ud i Frederiksberg Hallerne fredag aften, når han skal bokse imod Mogens Palles p.t. stærkeste kriger i supermellemvægt, nemlig 45-årige Lolenga Mock, ved boksepromoterens 60 års jubilæumsstævne. Foto: Pavel Golovkin/AP
Annonce:
Følg Boksning

Tilbage i 2014 blev der uddelt tørre tæsk på samlebånd til en ung og rådvild Patrick Nielsen i Moskva, da den russiske stjernebokser Dmitrii 'Night Wolf' Chudinov pointbesejrede knægten fra Albertslund i en benhård kamp om WBA-titlen. 

Fredag er den tidligere russiske WBA interim-verdensmester så igen på rov, og denne gang gælder det boksepromotor Mogens Palles p.t. stærkeste trumfkort: nemlig den 45-årige Lolenga Mock. 

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til et sandt nytårs-boksebrag, når de to supermellemvægts-krigere tørner sammen i bokseringen i Frederiksberg Hallerne til Brian Nielsen og Mogens Palles store Danish Fight Night-stævne, som værd at bemærke også er sidstnævntes 60 års jubilæums Galla. 

Annonce:

Første og sidste gang 31-årige Dmitrii Chudinov blev besejret i bokseringen var på udebane i O2 Arena i London i 2015 mod den bomstærke englænder Chris Eubank Jr., der p.t. rangerer som nummer et i verden i supermellemvægt ifølge Boxrecs anerkendte rangliste.

Artiklen fortsætter under billedet ...

 

Men selv om Lolenga Mocks russiske modstander atter en gang skal bokse i uvant terræn på Frederiksberg, lader det umiddelbart ikke til at skræmme ham:

- Jeg er meget spændt på at skulle bokse mod Lolenga Mock. Jeg er overbevist om, at det bliver en fremragende og underholdende kamp for det danske publikum, lyder det i en pressemeddelelse, fra Dmitrii Chudinov, der satser stærkt på at være lige så dominerende og overlegen, som da han sidste gang triumferede over en dansker. 

- Jeg vil gøre mit bedste, og mit mål er at besejre Lolenga Mock i samme overbevisende stil, som da jeg besejrede Patrick Nielsen i Moskva i 2014. 

- Lolenga Mock er en meget snu og erfaren bokser, så jeg vil bestemt ikke undervurdere ham, slutter han.

Fakta:

Fakta om Lolenga Mock

* Født: 22. april 1972 i Kinshasa, Den Demokratiske Republik Congo (45 år)* Højde: 179 cm.
* Rekordliste: 41-14-1 (13 KO)
* Debutkamp som professionel den 11. maj 1991
* Tidligere indehaver af flere boksetitler herunder WBO Intercontinental og EBU’s EU-titel* Nuværende rangeringer: IBO #18, WBC #30
* Bor i Aarhus med hustruen Therese og ægteparrets tre børn: Justine, Corectime og Mock
* Fungerer i det daglige som mentor og træner i ”Champs Camp”-bokseklubben i Aarhus

Fakta om Dmitrii Chudinov

* Født: 15. september 1986 i Bratsk, Rusland (31 år)
* Tilnavn: Night Wolf
* Højde: 175 cm.
* Rekordliste som professionel: 20-1-3 (13 KO)
* WBA (interim) verdensmester: 2014-2015
* Øvrige titler: WBA International (2013), PABA (2013)Nuværende rangeringer: WBA #8, WBC #15* Rekordliste som amatør: 159-16, Guld ved AIBA’s junior-verdensmesterskab i 2004. Guld ved   AIBA’s Boxing World Cup i 2008. Tre sejre over cubaneren Yunior Dorticos, som i dag er WBA-verdensmester i cruiservægt.

Kilde: Danish Fight Night

Annonce:

Siden nederlaget til Chris Eubank Jr. Har Dmitrii Chudinov (20-1-2, 13 KO) vundet hele seks kampe i træk. Den russiske boksebjørn har senest rangeret som nummer otte på WBA's rangliste og ligger lige nu placeret som nummer 15 hos WBC.

I det modsatte ringhjørne venter som sagt Mogens Palles aldrende boksevetran Lolenga Mock (41-14-1, 13 KO). Og mødet med den russiske eksverdensmester fredag aften bliver ét af de største opgør i karrieren.

Den 45-årige bokser fra Champs Camp i Aarhus har nedbrudt alle forestillinger om, hvad en mand i hans alder kan præstere i en nådesløs sport som boksning. Og siden nederlaget til den svenske letsværvægtsbokser Erik Skoglund i 2013, hvor Lolenga Mock mistede sin EU-titel, er det blevet til intet mindre end 10 sejre i træk over stærke og kompetente modstandere.

Lolenga Mock i aktion mod argentineren Ruben Eduardo Acosta ved et Danich Fight Night i Aarhus. Foto: Mikkel Berg Pedersen
Lolenga Mock i aktion mod argentineren Ruben Eduardo Acosta ved et Danich Fight Night i Aarhus. Foto: Mikkel Berg Pedersen

Selv er Aarhus-bokseren overbevist om, at nøglen til fredagens tete-a-tete på kanvassen bliver at fokusere på egne styrker: 

Annonce:

- Han (Chudinov, red.) er en stærk fighter, og han arbejder meget i ringen. Men alt, hvad han har præsteret og gjort ved andre boksere er underordnet. I denne kamp er det kun mig og ham. Nøglen til sejr er derfor ikke at fokusere på, hvad han kan. Jeg skal fokusere på min egen boksning. Jeg skal ind og være den bedste udgave af mig selv, og jeg er rigtig godt forberedt, siger Lolenga Mock om mødet med Dmitrii Chudinov i en pressemeddelelse. 

Lolenga Mock har op til fredagens Danish Fight Night-stævne sparret med den stærke ukrainer Viktor Polyakov, der tidligere på året erobrede WBA International-titlen på udebane ved at pointbesejre eksverdensmesteren Giovanni De Carolis. 

Mogens Palles 60 års jubilæumsstævne fredag aften byder i alt på otte kampe med hele fem såkaldte main events. Fire titelkampe er på spil hos IBF og WBC (heraf tre Junior VM-kampe) – som er to af de i alt fire store anerkendte VM-forbund.  

Dansk boksekonge raser mod TV2 i åbent brev

Palle udskyder jubilæums-stævne: Stjernen er skadet

Ramt af hjerneblødning: Nu er der godt nyt om stjernebokser

*** 

Morell i Muhammed Alis fodspor før dansk-svensk titelbrag

Aarhus-bokseren Jeppe Morell (8-1, 3 KO) får en gylden chance for at fravriste og erobre IBF Baltic-titlen i letsværvægt fra den nuværende mester, svenskeren Sven Fornling (12-1, 4 KO). 

Annonce:

Der er tale om to af Skandinaviens højst rangerede boksere i letsværvægt på Boxrecs rangliste. Det er et vaskeægte titelbrag mellem nummer 69 og 85 i verden. Og vinder Jeppe Morell sin første store titel, vil det med garanti skubbe ham et pænt stykke ind i Top 50. 

Selv om danskeren er sat på en benhård opgave fredag aften, så sprudler han alligevel af selvtillid efter et udfordrende og givtigt træningsophold i Miami. 

- Jeg er virkelig stærk lige nu og kan køre de fleste over. Jeg vil gå så langt som at sige, at det vil overraske mig, hvis Sven Fornling kan gå 10 omgange med mig. Jeg ved godt, at han er en mand, der er stærk og i god form, og jeg undervurderer ham på ingen måde. Men jeg har bare et ekstra gear lige nu, lyder det i en pressemeddelelse fra Jeppe Morell, som ankom til København fra netop Miami kort før nytår. 

To af Brian Nielsen og Mogens Palles boksere, nemlig Jeppe Morell og Jonas Madsen, skiftede for en stund decemberkulden ud med et lærerigt træningsophold i Florida før deres respektive titelkampe.  

Annonce:

De skiftede begge træningssalen i Champs Camp i Aarhus ud med et ophold i 5th Street Gym i Miami, hvor selveste sværvægtsikonet Muhammed Ali i sin tid trænede, og i Tropical Park Gym, hvor VM-fænomenet Guillermo Rigondeaux holder til.

I andet forsøg vandt Jeppe Morell på point over franske Maurice Possiti ved Danish Fight Night-stævnet i Frederiksberg Hallerne tilbage i oktober. Foto: Jakob Jørgensen
I andet forsøg vandt Jeppe Morell på point over franske Maurice Possiti ved Danish Fight Night-stævnet i Frederiksberg Hallerne tilbage i oktober. Foto: Jakob Jørgensen

Dansk triumf: Vinder junior-VM i boksning

De to danske bokseres cubanske træner Israel Garcia Arozarena er bortrejst i januar, og derfor benytter de sig af den italienskfødte amerikanske træner Donato De Martiis, som ligeledes har holdt et vågent øje med dem under den solide sparring i 5th Street Gym. 

Annonce:

- Jeg har forbedret mig meget efter mit ophold i USA. Jeg er blevet meget mere afslappet i min boksning, fordi jeg simpelthen har sparret med så mange forskellige typer og prøvet så mange forskellige scenarier. Det er ikke tilfældigt, det jeg laver. Det er kontrolleret og kalkuleret, og jeg ved lige præcis, hvornår jeg skal skrue op for tempoet, og hvornår jeg skal tage en pause. Jeg synes virkelig, at jeg har lært meget af denne tur. Jeg har meget mere ro i maven, end jeg plejer, og jeg glæder mig rigtig meget til at vise, hvad jeg har lært, lyder det fra Jeppe Morell. 

IBF-Baltic titlen er en kontinental titel tilhørende VM-forbundet IBF. Titlen kan vindes af boksere, der er registreret i enten Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Litauen, Letland, Estland, Polen eller Rusland. 

Hvis Jeppe Morell lykkes med at besejre Sven Fornling, vil han blive rangeret på IBF's interkontinentale rangliste, som er en bruttoliste VM-forbundet plukker fra, når der skal findes nye boksere til deres Top 15-rangliste, som i sidste ende giver adgang til at bokse om VM-titlen. 

Ved Danish Fight Night-stævnet skal også den stærke superletvægter Enock Poulsen kæmpe om IBF Junior VM-titlen mod mexicanske Guadalupe Acosta. Jonas 'Tiger' Madsen skal i letsværvægt forsvare sin IBF Junior VM-titel i et dansk opgør mod Andreas 'Discofinger' Madsen. 

Annonce:

Ditlev 'D-Struction' Rossin skal i cruiservægt også kæmpe om en Junior VM-titel hos WBC. Og derudover skal den 18-årige weltervæger Oliver Meng, den populære fjervægter Sarah Mahfoud og sværvægteren Pierre 'Prette Ricky' Madsen ogås i aktion fredag aften.

Mike Tyson vil åbne kæmpe cannabis-farm

Patrick Nielsens fald fra stjernehimlen: 'Jeg har ondt af ham'

Håner modstander med nøgen-joke: Nu vil han møde stjernen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: