Glæd dig: Du kan se historisk VM-brag

Når Sarah Mahfoud skal forsøge at erobre VM-bæltet, kan du se hele stævnet i Ekstra Bladet PLUS

Sidste år boksede Sarah Mahfoud mod Bukiwe "Anaconda" Nonina. Se highlights fra den vilde kamp her.

Efter fire års arbejde på at genopbygge en slagkraftig boksestald er Mogens Palle og datteren Bettina nu klar med en vaskeægte VM-basker i et af de store forbund.

Det sker 1. februar i Frederiksberg Hallerne, hvor Sarah Mahfoud skal forsøge at tage VM-bæltet fra den forsvarende mester Brenda Carabajal fra Argentina. En fight, der meget vel kunne blive en af de mest spændende kampe på den danske boksescene i år.

VM-braget med Sarah Mahfoud og seks andre professionelle kampe ved stævnet kan du se i Ekstra Bladet PLUS, og det glæder Bettina Palle, der bistår sin far med arrangementet.

- Vi glæder os rigtig meget til det dobbelte VM-stævne i Frederiksberg Hallerne den 1. februar, som bliver den foreløbige kulmination på godt fire års hårdt arbejde på at genopbygge dansk professionel boksning.

- Sarah Mahfoud skal som bekendt forsøge at blive IBF-verdensmester, når hun udfordrer mesteren Brenda Carabajal fra Argentina. Hvis det lykkes hende at vinde, bliver hun den første danske IBF-verdensmester, hvilket er en historisk bedrift, og vi vil dermed have skabt verdensmestre i samtlige af de store, anerkendte VM-forbund, hvilket også er en flot milepæl for dansk boksning, siger Bettina Palle til Ekstra Bladet.

Hos Ekstra Bladet glæder man sig naturligvis til atter at sende topboksning til de mange bokse-interesserede læsere.

- Boksning og Ekstra Bladet passer som – ja, hånd i handske. Vi har mange passionerede boksebrugere og læsere, så vi er naturligvis vilde med at give dem topboksning som dette VM-stævne, der uden tvivl er det bedste, Palle-lejren har linet op siden deres comeback til boksesporten, siger sportschef på Ekstra Bladet, Allan Olsen.

Du kan se Palles store stævne LIVE hos Ekstra Bladet. Foto: Claus Bonnerup
Du kan se Palles store stævne LIVE hos Ekstra Bladet. Foto: Claus Bonnerup
 

Der har været langt mellem stævnerne på dansk grund, efter blandt andet promotor Svend Rasmussen kuldsejlede med sine stævner – også hos Mogens Palle har der været langt mellem snapsene. Men Bettina Palle er fortrøstningsfuld.

- Dansk boksning blomstrer for tiden. Niveauet er igen højt, talenterne har indfriet forventningerne, og vi har som sagt en officiel VM-udfordrer i Sarah Mahfoud samt en officiel EM-udfordrer i Enock Poulsen, som er klar til de helt store opgaver og har imponeret stort i sine første 11 kampe som professionel, siger Bettina Palle og fortsætter:

- Efter blot syv kampe som professionel er super weltervægteren Oliver Meng klar til at forsvare sin titel for første gang, når han ligeledes 1. februar sætter sin IBF junior-VM-titel på spil mod Vasyl Kurasov fra Ukraine.

- Oliver Meng skriver dermed endnu engang historie ved at være den yngste danske bokser, der skal forsvare et sådant mesterskab, idet han fortsat kun er 20 år gammel. Han ser ud til at gå en meget stor fremtid i møde.

Udover Sarah Mahfoud og Oliver Meng så skal Ditlev Rossing, Jeppe Morell, Heva Sharif, Victor Ramon og Adel Younes også i aktion ved VM-stævnet.

Ekstra Bladet sender hele stævnet fra Frederiksberg Hallerne i København. Du kan se det, hvis du er kunde i vores plus-univers.

Steen F. Sørensen er ikke længere i ringhjørnet hos Sarah Mahfoud. Foto: Jonas Olufson Boksning Ballade i Palle-kulissen: Vraget kort før VM-kamp

Dina Thorslund har hverken fået bekræftet dato eller modstander fra Team Sauerland. Foto: René Schütze Boksning Tordner mod Sauerland: - Jeg bliver holdt for nar

Sarah Mahfoud skal være godt forberedt til kampen mod Brenda Carabajal. Foto: Lars Poulsen Boksning Sarah Mahfoud i spektakulær opvarmning til VM-kamp  

7 kommentarer
Vis kommentarer