Godnat!

Miguel Cotto er klar til at bokse Canelo Alvarez efter overbevisende VM-titelforsvar mod australske Daniel Geale

Daniel Geale kom op fra den her knockdown mod Miguel Cotto, men kort tid efter var det slut. (Foto: AP)
Daniel Geale kom op fra den her knockdown mod Miguel Cotto, men kort tid efter var det slut. (Foto: AP)
Følg Boksning

- Are you ok?

Sådan lød kamplederens spørgsmål til australske Daniel Geale, efter at han i 4. omgang af kampen mod den puertoricanske slugger Miguel Cotto havde været i gulvet for anden gang.

Havde Daniel Geale (31-4, 16 KO) haft en anelse mere overskud, kunne han have svaret som gangsterbossen Marcellus Wallace i Pulp Fiction: 'No, I'm pretty fucking far from ok!'

Den tidligere IBF-mester nøjedes med at ryste opgivende på hovedet, og der sluttede kampen om Cottos WBC-titel i mellemvægt.

Kazakhstansk KO-monster hamrer videre

Der var smæk på fra starten af kampen i Barclays Center i Brooklyn i New York, begge boksere landede gode træffere, og Geale lykkedes med at tage ringmidten gennem store dele af de første tre omgange.

Cotto hookede Geale i stykker til kroppen, inden han fældede ham med et hook til kæben. (Foto: AP)
Cotto hookede Geale i stykker til kroppen, inden han fældede ham med et hook til kæben. (Foto: AP)

34-årige Cotto virkede dog komfortabel med sin rolle som den dansende bokser, og i starten af 4. omgang havde han med sugende kropsslag fået taget så meget af luften ud af Geale, at han kunne starte jagten på en hurtig afgørelse.

Efter et halvt minut af 4. omgang fangede puertoricaneren sin modstander med et rent venstre hook til kæben, og Geale gik ned som et træ, der er blevet fældet.

TV: Sværvægtskomet buldrer mod VM-titlen

Australieren landede halvt ude under tovene, men han rejste sig for at tage endnu en række træffere, inden kampen blev stoppet.

Cotto (40-4, 33 KO), der har vundet VM-bælter i fire vægtklasser, sagde efter kampen, at han er villig til at gå ned i letmellemvægt for at bokse det mexicanske stortalent Saul 'Canelo' Alvarez.

Sauerland rasende efter nederlag
I Sydafrika var en af Team Sauerlands boksere i kamp lørdag, og det blev til Nisse Sauerlands store fortrydelse til et pointnederlag til den polske cruiservægter Mateusz Masternak, som flere gange har bokset i Danmark.

Selvom Masternak havde haft sydafrikanske Johnny Muller i gulvet to gange, måtte han inkassere et yderst kontroversielt nederlag på split decision (95-93, 95-93, 93-95) efter 10. omgange.

- Røvet i Sydafrika i aften! rasede Nisse Sauerland efter kampen på facebook.

- Masternak slog Muller ned to gange og vandt mere eller mindre hver eneste omgang men tabte alligevel på split decision, lød det fra Masternaks promotor.

Bedøm selv, om Masternak havde fortjent sejren, i tv-klippet herunder:

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+