Annonce:
Annonce:

Griner af Pacquiao-lejr: Dumt og komisk

Mayweather-lejren ryster på hovedet af Manny Pacquiaos træner, hvis antydninger slet ikke holder

Annonce:
Følg Boksning

Herhjemme var der 'ballade', da Rudy Markussen brød ind i Patrick Nielsens pressemøde onsdag.

De to danske bokseres sammenstød blev flittigt dækket af de danske medier, men det kan selvsagt ikke følge med dækningen af Manny Pacquiaos kamp lørdag aften mod Floyd Mayweather.

En samlet bokseverden fulgte onsdag med, da de to verdensstjerner sad til et tilsvarende pressemøde i Las Vegas. Men hvor der var ballade i luften i Danmark, var stemningen anderledes rolig mellem de to weltervægtere, der dovent sad og svarede på spørgsmål.

Havde man glædet sig til skraldebang og trusler, må det være endt som noget af en fuser. Medmindre man tager de to træneres kommentarer med. For de forsøger til det sidste at puste til en glød, der kan ende i et stort bål.

Pacquiao-lejr i led provokation

Annonce:

Mest hidsig er Pacquiaos træner, amerikanske Freddie Roach, der tidligere på året var ude og sige med store bogstaver, at filippineren ville smadre Mayweather. Onsdag antydede han, at Mayweather-lejren har pengeproblemer, at det primært er derfor, den ubesejrede amerikaner stiller op, og at han egentlig helst var fri.

Komisk og dumt
Det affødte latter hos Showtime executive Stephen Espinoza.

- Det er komisk, og det er dumt. Floyd tiltrækker flere Pay-Per-View-kunder end resten af industrien tilsammen. Hvordan han skulle kunne tabe penge og samtidig være stjernen over alle i Pay-Per-View, viser en grundlæggende misforståelse af, hvordan branchen fungerer, replicerede han.

- Det eneste pres (på Showtime) var at få arrangeret kampen, så de mange fans blev glade. Som bokse-fans vil vi alle se kampen, men økonomisk har aftalen været en kolossal succes, sagde han.

Boksning i biffen: Her kan du se lørdagens brag

På podiet i Las Vegas sad de to stjerner dovent og udtalte sig. Ifølge journalister, der var til stede i lokalet, virkede det til tider som om, de afviklede pressemøder hver for sig og knap nok registrerede den anden bokser.

Annonce:

Kun da Pacquiao opfordrede Mayweather til at mødes efter kampen og diskutere gud og religion. Det tog angiveligt amerikaneren på sengen, men reaktionen var alligevel så som så. Han kiggede over på Pacquiao, men undlod at reagere yderligere.

Behøver ikke trash talking
Det manglende stor-skryderi, trusler og forsøg på intimiderende blikke med knyttede næver skal der dog ikke lægges meget i, forklarede Espinoza.

- Denne kamp behøver slet ikke drama. Det behøver ikke trash talking. Den behøver ikke hele Money Mayweather-attitude. Det er en udfordrende kamp, og han går ind til den med en professionel og forretningsmæssig tilgang.

Historisk boksebrag: Billetter for 472 mio. kr.!

- Han er kommet tidligt til alle begivenheder i forbindelse med kampen denne uge. For mig er det ikke et tegn på en mand, der ikke er fokuseret, det er et tegn på en mand, der er meget, meget fokuseret, sagde Espinoza.

De to legender tørner sammen natten til søndag dansk tid, og du kan følge kampen slag for slag her på sitet.

Mayweather nedgør Ali: Derfor er jeg bedst nogensinde

Pacquiao tjener 15 mio på sine shorts

Annonce:

Mayweathers seneste nederlag var en skandale

Ding-dong: Sådan stopper man Pacquiao

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: