Gylden boksedreng overvejer comeback

Fans trækker i Oscar De La Hoya for at få en revanchekamp mod Floyd Mayweather

Den amerikanske bokser Oscar De La Hoya, der går under kælenavnet "The Golden Boy", overvejer kraftigt et comeback i bokseringen, selv om fødselsattesten siger 42 år.

De La Hoya boksede i 2008 sin foreløbigt sidste kamp mod Manny Pacquiao.

- Jeg har det fantastisk, og jeg har så meget motivation i mit liv lige nu. Jeg er så sulten og målrettet. Jeg er ung, frisk og har det godt. 42 er det nye 32, siger Oscar De La Hoya til ESPN ifølge Reuters.

I 1992 vandt amerikaneren guld i letvægt ved OL i Barcelona, mens han i sin professionelle boksekarriere nåede at være indehaver af flere tunge VM-bælter i forskellige vægtklasser.

Paul Smith havde rigeligt med attitude med i ringen - han havde dog også alt for mange kilo med og endte med at blive udbokset noget så eftertrykkeligt. (Foto: AP) Boksning Ward destruerer modstander - og hjælper ham økonomisk

I løbet af de 13 måneder af sin aktive karriere boksede Oscar De La Hoya mod bokseikonerne Manny Pacquiao og Floyd Mayweather, men tabte begge kampe. Det er særligt en revanchekamp mod sidstnævnte, som fans opfordrer amerikaneren til at få.

'Du kan gøre det, du kan gøre det'
- Når jeg går rundt på gaderne, kommer folk og siger til mig, at jeg bliver nødt til at bokse mod Floyd Mayweather igen. "Du kan gøre det, du kan gøre det," siger folk til mig.

Patrick Nielsen slog sin ghanesisk modstander Charles Adamu, der er rejsende i nederlag - og fik et mere i Ballerup Super Arena lørdag aften (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Patrick Nielsen efter sejr: Så kom, Rudy!

- Jeg er i god fysisk form, og jeg har taget godt vare på mig selv, siger Oscar De La Hoya.

Han bebuder, at det er 50-50 om, han genoptager karrieren.

I 45 kampe som professionel vandt han 39, hvor af 30 af dem var på knockout.

I 1994 vandt Oscar De La Hoya på teknisk knockout over Jimmi Bredahl og sikrede sig dermed WBO-titlen i superfjervægt.

Mikkel Kessler kan se tilbage på en stor karriere, der gav både store triumfer og store knubs. Nu kan han endegyldigt hellige sig livet efter boksning. (Foto: Jonas Olufson) Boksning Kessler: Nu er det definitivt slut

Ali Raymi var lidt af et internetfænomen, som udfordrede alt og alle i verdenstoppen. (Foto: wikipedia) Boksning Gag-gak i bokseforbundet: Død mand på verdensranglisten

6 kommentarer
Vis kommentarer