'Han mistede besindelsen': Her bryder kaosset ud

Tyson Fury og Deontay Wilder er ved at få lagt i kakkelovnen til et kæmpe brag natten til søndag

Se optrinnet her. Video. AP/SNTV

Boksebraget mellem 'Gypsy king' og 'The Bronze Bomber' har fået en heftig optakt.

Natten til torsdag skulle de to ubesejrede boksere mødes, og det tætpakkede lokale fik masser af drama.

Først kom de verbale hug, og det var tydeligt, at Furys ord begyndte at irritere amerikanske Wilder noget så eftertrykkeligt, som pressemødet skred frem.

Ved den klassiske face-off skete det uundgåelige, og de to gik i clinch med hinanden efter et langt råberi fra Wilder.

SE KLIPPET ØVERST

Det foranledigede et minuts kaos.

Foto: AP
Foto: AP
 

De to fightere udvekslede skub, og så smed Fury trøjen, for han var klar til kamp. Sikkerhedsfolk og de to bokseres teams holdt dem tilbage, så det ikke udviklede sig til mere.

- Jeg tog min trøje af for at involvere mig, og jeg skræmte dem alle væk, siger Fury.

Det er ikke første gang, man har set den slags skærmydsler før en boksekamp, og meget kan virke som salgstrick og skuespil. Det afviser briten dog.

- Alle tror, at denne rivalisering er fake, men de kan tro om. Det var lige før, det gik løs, siger Fury lige efter episoden på scenen.

- Wilder troede, han var nødt til at spytte i mit ansigt, eller hvad det nu var han lavede. Han kan mærke presset.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

'Wilder mistede besindelsen'

BBC Radios ekspert mener, at de to kamphaner har fået pisket stemningen mellem dem helt op. Men det var amerikaneren, der tabte kasketten, mener briterne.

- Vi har set det før, men jeg siger dig: Du har aldrig set det med den intensitet og ondskabsfulde stemning, lyder det fra Steve Bunce.

- Lad os få en ting på det rene, Wilder mistede besindelsen.

Amerikaneren vil rydde Fury af vejen ,for han har haft sin tid i rampelyset, da han stoppede Wladimir Klitschkos stime som ubesejret i 11 år tilbage i 2015.

- Han har aldrig været oppe mod en med mit mindset. Jeg har gjort det her længe. Jeg kan identificere frygt. Han er bange, og det skal han være.

De to boksere kæmper om WBC-titlen i sværvægt. Vinderen kan meget muligt stå over for Anthony Joshua i april i en kamp om alle bælterne. Datoen har Joshua i hvert fald reserveret på Wembley.

 

Tyson Fury er i gang med et storslået comeback efter at være gået helt i hundene og forsøgt at begå selvmord. Foto: Liam McBurney/AP/Ritzau Scanpix Boksning Boksegigant ville begå selvmord i sin Ferrari

Boksning 'Vild med Dans'-vinder imponerer: Giver favorit prygl

Der er masser af plads at boltre sig på i det nye hus. Foto: Luxury Estates International Boksning Superstjernen kan ikke få nok - se hans vilde luksus-palæ

41 kommentarer
Vis kommentarer