Her er beviset: Nu taler bokse-giganter sammen

Floyd Mayweather har taget initiativ til et møde med Manny Pacquiao om et brag af en boksekamp i år

Pacquiao har været verdensmester i otte forskellige vægtklasser og Mayweather er ubesejret og den rigeste bokser i historien. Der er på mange måder lagt op til en storkamp, hvis de ellers kan blive enige. (Foto: AP)
Pacquiao har været verdensmester i otte forskellige vægtklasser og Mayweather er ubesejret og den rigeste bokser i historien. Der er på mange måder lagt op til en storkamp, hvis de ellers kan blive enige. (Foto: AP)
Følg Boksning

Glæd dig bare.

Hvad der tidligere har syntes umuligt, virker mere og mere realistisk: En storkamp i en boksering mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao - to af klodens skrappeste boksere nogensinde.

Rygter har der været masser af, tilnærmelser angiveligt lige så. Men det var først ved en NBA-kamp 27. januar, de to giganter rendte på hinanden. Her udvekslede de telefonnumre, og siden blev det til mere end det.

Nedenstående billede dokumenterer, at de har været i lokale sammen, hvor snakken er gået. Hvornår det er taget, og hvor mange, der var med til mødet, vidner det dog ikke noget om.

Dav med dig! Boksefjender mødes for første gang

Bluffede Kessler? Sauerland åbner op for drømmekamp

Det er Mayweather, der har smækket det på Instagram med følgende tekst:

- Jeg planlagde mødet med Manny Pacquiao for at få denne kamp på plads, men de vil fortsætte med at sige til offentligheden, at det er os, og det er IKKE SANDT, skriver Mayweather.

To punkter er barberet væk
Dermed fortæller han også, at parterne bestemt ikke har fundet hinanden endnu. Men det dufter altså af historiens største boksekamp - både i forhold til opmærksomhed og økonomi.

Århundredets største boksebrag på plads?!

Pacquiaos promoter, Bob Arum, som Mayweather aldrig har kunne fordrage, fortæller til nyhedsbureauet AP, at der er forhandlinger, og at de skrider fremad.

- Vi havde oprindeligt fire punkter, og nu har vi forhandlet de to på plads. Vi arbejder nu videre med de sidste to, har han sagt - dog uden at ville gå i yderligere detaljer.

Han medgiver dog, at Pacquiao har accepteret, at Mayweather får 60 procent af indtægterne i en kamp, der menes at indbringe ufattelige 200 millioner dollars.

- Djævlen ligger i detaljen, og det er det, vi arbejder på nu. De tilbageværende stridspunkter er naturligvis vigtige for de implicerede parter, siger Bob Arum.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT