Annonce:
Annonce:

Her er Osamas dobbeltliv

- Jeg forventer at slå ham ud, så kampen ikke varer alle otte omgange, siger Osama Hadifi

Osama Hadifi er finansøkonom om dagen. Når han har fri er han professionel bokser med ambition om en titelkamp senere på året. (Foto: Privatfoto)
Osama Hadifi er finansøkonom om dagen. Når han har fri er han professionel bokser med ambition om en titelkamp senere på året. (Foto: Privatfoto)
Annonce:
Følg Boksning

Osama Hadifi er ikke prototypen på en topbokser. Altså ham, der kommer fra arbejdermiljøet, kæmper og slås for at få hverdagen til at hænge sammen.

Om dagen klæder han sig i jakke, slips og skjorte, når han holder styr på tallene som finansøkonom i Danske Bank. I fritiden er han en hårdtslående bokser, der sigter mod en titelkamp allerede i år.

Intet fogedforbud
Osama Hadifi er relativ ukendt på den danske boksescene. Han har 11 sejre i 11 kampe, men har kun bokset én af kampene på dansk grund.

Fredag bokser han i Århus ved Mogens Palle og Brian Nielsens stævne, hvor han møder den 41-årige tidligere WBO-verdensmester DeMarcus Corley.

Stald Vester, Anders og Allan Vester, har truet med fogedforbud, fordi han har været på kontrakt hos dem. Men Osama Hadifi forventer ikke der bliver problemer med at stille op i Århus fredag aften.

Annonce:

- Min advokat ser på tingene, men det kommer ikke til at stoppe mig. De får ikke et fogedforbud. Så jeg bokser på fredag, forsikrer Osama Hadifi.

Han har de seneste par uger haft et travlt program. Løbetræning kl. seks om morgenen, siden har han passet jobbet i Danske Bank, hvor han blandt andet står for rådgivningen af virksomheder om Mobile Pay. Siden har den stået på daglig træning og sparring med georgieren Mikheil Akavyan.

Optrapper boksekrig: Palle vil skide dem en hatfuld!

God ordning med banken
Det har været en travl periode. Med boksetræning og arbejde. Men jeg er glad for, jeg også har mit job at tænke på, siger Osama Hadifi, der har marokkanske rødder, men han er født og opvokset i Danmark.

- Jeg har en rigtig god ordning med Danske Bank. Og det er klart, at jeg skal bruge længere tid til at forberede mig, hvis jeg – som planen er – får en europæisk titelkamp i løbet af 2016, forklarer han.

Annonce:

For 30-årige Osama Hadifi har grundlæggende det ikke været en negativ oplevelse at have samme fornavn som Osama Bin Laden, der stod bag terrorangrebet mod USA 11. september 2001.

- Men jeg har da været ude for, at nogen har kigget lidt underligt, når jeg har sagt mit navn. Men generelt vil jeg sige, at jeg aldrig har haft de store problemer, forklarer den sympatiske bokser.

Op på ranglisterne
Lige nu handler det om at få ham op på ranglisterne i en rasende fart. Som situationen er her og nu befinder han sig ikke i top-20 på nogen af ranglisterne i de store forbund.

- Hvis jeg skal have en titelkamp, skal jeg også rangeres bedre end tilfældet er nu. Derfor håber jeg en sejr mod DeMarcus Corley kan hjælpe, forklarer han.

Kampen mod 41-årige DeMarcus Corley skal være et bump på vejen mod noget større for Hadifi. Corley har haft sin bedste periode i boksning. Han har tabt de seneste fire kampe, men han er en rutineret bokser, der har mødt mange store navne.

Annonce:

- Det bliver en hård tekst for mig. Selv om kampen er programsat til otte omgange, så går jeg efter at stoppe den før tid. Jeg træner altid efter at mine modstandere skal stoppes før tid, forklarer Osama Hadifi.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: