Hovednavnet smadrer 'Bødlen': - Havde ikke noget at gøre i ringen

Ditlev Rossing holdt, hvad han lovede og smadrede sin argentinske modstander i gulvet

Ditlev Rossing gjorde kort proces mod argentinske Miguel Angel Peralta. Video: NNTV
Følg Boksning

Tre gange skulle den argentinske bøddel Miguel Angel Peralta sendes i jorden, før det var definitivt forbi, og Ditlev Rossing kunne krones som sejrherre.

Hverken Super-Brian eller Ditlev Rossing selv havde forventet, at kampen skulle gå alle otte omgange ud, og de fik begge ret.

Kampen startede ellers i et sløvt tempo for de tunge cruiserweight-boksere. Den store argentiner blev kastet i gulvet i noget, der mest af alt lignede et brydegreb.

'Vild med Dans'-vinder imponerer: Giver favorit prygl

Men som kampen skred frem, gik der for alvor boksekamp i den, og det blev hurtigt tydeligt, hvad de to kompetanter var ude på; at vinde på et knockout.

I anden runde fik Rossing sendt et hook afsted med dommedagsstyrke, som fik argentineren til at klappe sammen i otte sekunder.

Runden efter var der kun en mission for det danske boksehåb. Ikke bare en gang, men to gange fik han hakket argentineren i kanvassen, hvilket til sidst fik kampen stoppet.

- Han havde ikke noget at gøre i ringen, og det vidste jeg også godt. Jeg prøvede at sætte ham op i en fælde igennem hele kampen for at sætte ham op til den lige højre, fordi vi vidste, at han var åben til den, sagde han efter kampen til Ekstra Bladet

- Hvad er næste mål?

- Det er op til Mogens, og jeg er klar til det hele. Jeg vil bare gerne have flere kampe, gerne mere end tre kampe næste år, og hvis det kunne være muligt helt op til seks, det kunne være dejligt. Flere sejre og flere titler.

Ditlev Rossing har nu vundet alle sine 10 professionelle kampe heraf seks på knockout.

Danskeren rundede samtidigt Danish Fight Night af, hvor det blev til sejre til Allan Mahfoud, Enock Poulsen, Sarah Mahfoud og Oliver Meng.

Skaller og slag under bæltet i kæmpe nedtur: - Det var en lortekamp

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind