Hurra - slut med at sulte!

- Det har ganske enkelt gjort mig til et gladere menneske, at jeg ikke længere skal sulte mig ned i vægt, siger Patrick Nielsen, der lørdag for første gang bokser i supermellemvægt

Patrick Nielsen er gået en vægtklasse op, og må derfor spise mere, end han plejer, forud for lørdagens Nordic Fight Night-stævne (Foto: Lars Poulsen).
Patrick Nielsen er gået en vægtklasse op, og må derfor spise mere, end han plejer, forud for lørdagens Nordic Fight Night-stævne (Foto: Lars Poulsen).

Når Patrick Nielsen på lørdag går i ringen ved Nordic Fight Night i Ballerup, vil det være første gang i Albertslund-fighterens karriere, at han kan kalde sig supermellemvægter.

Siden seneste kamp for fire måneder siden har 23-årige Nielsen forladt mellemvægtsdivisionen med en vægtgrænse på 72,5 kilo og de 76,2 kilog, han må veje i supermellemvægt, tillader Patrick Nielsen at nyde lidt mere mad, end han plejer, selv i de sidste dage op til kampen.

Se Patrick Nielsen sejre ved seneste Nordic Fight Night:

- Det gik ud over mit humør, at jeg skulle sulte mig så meget, som jeg skulle, da jeg boksede i mellemvægt.

- Når jeg ikke skal bokse kampe, ligger jeg på 81-82 kilo, så det har været rigtigt mange kilo, jeg har skullet smide, da jeg var mellemvægter.

- Jeg kan mærke, at jeg er gladere nu, fordi det hele ikke er et, stort vægthelvede, siger Patrick Nielsen før lørdagens møde med George ‘Comanche Boy’ Tahdooahnippah fra USA.

Patricks 'indmarch' til seneste Nordic Fight Night:

Amerikaneren er sikker på, han kommer til at prygle Patrick Nielsen i Ballerup, fortalte han på onsdagens pressemøde i København, men den opfattelse er helt skæv, sagde Patrick Nielsen.
Se også: Hva’ er nu det? Patrick i Kessler-klassen

- George siger, at han vil danse, hvis han vinder, men jeg skal nok sørge for, at George i stedet kommer til at rende rundt som en skræmt kylling.

- Jeg har tænkt mig at bevise, at han tager fuldstændig fejl af mig. Det bliver mig, der knockouter ham, sagde Patrick Nielsen og nappede så et stykke af den mad, han endelig kan tillade sig at fortære som nybagt supermellemvægter.

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere