Hylder Kessler: Mere respekt for ham end alle andre

Carl Froch rangerer Mikkel Kessler højest på på listen over de boksere, han har mest respekt for

Carl Froch roser Mikkel Kessler (Foto: Jacob Ehrbahn)
Carl Froch roser Mikkel Kessler (Foto: Jacob Ehrbahn)

Treeren blev aldrig til noget mellem Mikkel Kessler og Carl Froch, og dermed endte de tos indbyrdes statistik med uafgjort 1-1.

Nu har begge boksere stoppet karrieren, men englænderens respekt for Kessler er ikke til at komme uden om.

Efter 35 kampe som professionel så peger Froch stadig på danskeren, som den bokser han har mest respekt for.

- Mikkel Kessler. Han er en ægte kriger som mig selv, der kan give et slag og tage et slag, siger Froch til Coventry Telegraph.

- Og så er han en mand, der står ved sine ord, siger Froch.

- Han accepterede en rematch mod mig på et tidspunkt, hvor han vidste, at jeg havde evnerne til at slå ham, siger Froch.

Carl Froch roser Mikkel Kessler (Foto: Jacob Ehrbahn)
Carl Froch roser Mikkel Kessler (Foto: Jacob Ehrbahn)

Kessler måtte bruge mere tid på at svare på spørgsmål end på at træne. (Foto: Lars Poulsen) Boksning Engelsk bokser: Kessler er en inspiration

Mikkel Kessler vandt kampen i Herning Messecenter i 2010, mens Froch vandt i O2 Arena i Londin i 2013. Kamp tre mellem de to var på tegnebrættet, men blev aldrig til noget.

I stedet stoppede Kessler karrieren uden yderligere kampe, mens Froch var i ringen to gange mere - begge gange mod George Groves, der blev besejret i først niende omgang og siden ottende omgang.

- Der skulle ikke have været en rematch, men på mange måder er jeg glad for, at jeg gjorde det. Det gav mig muligheden for at vise og bevise over for alle, at George Groves ikke var i min liga, siger Froch, der gerne vil have mødt Joe Calzaghe.

- Jeg bliver tit spurgt om ham, og jeg vil gerne tro, at min fitness, hage og holdbarhed ville være for meget for Joe Calzaghe, men jeg er sikker på, at Joe mener, at han kunne slå mig, siger Froch.

Froch vandt 33 af sinde 35 kampe og tabte kun til Kessler og Andre Ward.

Det var i 2009, at Andre Ward snuppede WBA-bæltet fra Mikkel Kessler - nu går han igen i ringen uden bælter, men i ny vægtkalsse (Foto: Thomas Sjørup) Boksning Ward i ny vægtklasse: Det er som Kessler igen

Der blev spekuleret meget i, hvem Mikkel Kessler skulle møde efter Froch-kampene:

20 kommentarer
Vis kommentarer