Ingen giga-kamp alligevel? 'Mayweather mod McGregor er løgn'

UFC-præsidenten Dana White tror slet ikke på, at de to kæmpe-stjerner kommer i ringen mod hinanden

De fleste bokse- og kampsports-fans slikkede sig nok om munden, da et opsigtsvækkende rygte ramte medierne lørdag aften.

The Sun berettede om, at de to mega-stjerner MMA-kæmperen Conor McGregor og den pensionerede bokser Floyd Mayweather var meget tæt på at skrive under på en kontrakt, hvor de ville binde sig til at kæmpe mod hinanden i ringen.

- Floyd blev rasende, da Conor sagde, at han ville smadre ham på 30 sekunder. Han er besat af tanken om, at Conor skal æde sine ord. Den 2. maj blev de mundtligt enige om en kamp, men Floyd har været hemmelighedsfuld omkring, hvem han skal møde frem til nu, udtalte en kilde til avisen.

Ifølge mediet ville Mayweather blive belønnet med vanvittige 100 millioner pund - 938 millioner kroner - mens McGregor måtte nøjes med 65 millioner kroner i en regulær boksekamp.

Floyd Mayweather skal i ringen mod UFC-stjerne til sommer, hvis rygterne taler sandt (Foto: AP) Boksning Mega-kamp på vej: Mayweather mod UFC-stjerne

Men nu bliver der sået tvivl om, giga-kampen overhovedet bliver til noget

UFC-præsidenten Dana White er sikker på, at det er et spil for galleriet.

- Det er ikke rigtigt. Det er bare en sladder-historie. Så vidt jeg ved, et Floyd pensioneret. Han har slet ikke tænkt på at bokse igen og har i stedet nydt tiden med at holde helt fri rundt omkring i verden, siger White til Yahoo Sport.

White får opbakning af den anerkendte MMA-journalist Ariel Helwani, der også skyder rygterne ned.

- Der er bestemt ingen sandhed i historien om McGregor og Mayweather. Jeg fatter ikke, at folk falder for det. For det første har McGregor en kontrakt med UFC. Han kan ikke bare aftale en boksekamp med Mayweather. Og for det andet - tror I virkelig, at han ville acceptere det med den lønpose, har angiveligt har fået tilbudt? Ej vel, skriver han på sin Twitter-profil.

McGregor har ellers tidligere inviteret Mayweather til kamp.

- Hvis du ønsker det, kan vi godt arrangere en kamp. Det er ikke noget problem. Jeg vil tilbyde dig, at vi deler provenuet 80/20 i min favør...Som 27-årig står jeg med nøglerne til denne kamp, lød det fra ireren i januar.

Conor McGregor stopper alligevel ikke karrieren. (Foto: AP) MMA MMA-stjerne chokerede alle: Nu ændrer han mening

Conor McGregor har meddelt, at han har trukket sig tilbage. (Foto: AP) MMA UFC-boss skærer igennem: Superstjerne 'flippede ud'

TV: Gense Mayweathers overlegne sidste kamp i september:

7 kommentarer
Vis kommentarer