Instagram-helt skabte kæmpe chok: Alt på spil igen

Anthony Joshua får muligheden for at vinde sine bælter tilbage i november eller december, bekræfter promotor Eddie Hearn. Højst sandsynligt på hjemmebane

Andy Ruiz Jr. skal se, om han kan snyde Anthony Joshua nok engang. Foto: Ritzau Scanpix
Andy Ruiz Jr. skal se, om han kan snyde Anthony Joshua nok engang. Foto: Ritzau Scanpix

Lørdag aften gik en hel sport i chok, da upåagtede Andy Ruiz Jr., der havde trådt til kort før kampen, kunne kalde sig verdensmester i sværvægt efter en mildt sagt overraskende sejr over den indtil da ubesejrede Anthony Joshua.

Overraskelsen var helt deroppe blandt nogle af historiens største boksechok, som da Mike Tyson eksempelvis blev slået i gulvet af Buster Douglas i 1990.

Ingen - INGEN - havde set det komme, at amerikansk-mexicanske Ruiz Jr. skulle stå i vejen for et af verdens største boksenavne - Anthony Joshua.

Men sådan gik det altså. Og Ruiz Jr. tog sig af VM-bælterne i IBF, WBO og IBO-regi, men nu kommer de på spil igen for den uforudsete verdensmester.

Nu får Joshua sin omkamp. Foto: Ritzau Scanpix
Nu får Joshua sin omkamp. Foto: Ritzau Scanpix
 

For Joshuas lejr bekræfter nu, at man har udnyttet klausulen til en ny kamp, der efter alt at dømme vil finde sted i Joshuas hjemland England på slutningen af året, lyder det.

- Efter møder med AJ (Joshua, red.), Rob McCracken (Joshuas træner, red) og resten af holdet i New York har vi i dag udløst klausulen om en ny kamp mod Andy Ruiz Jr. Kampen vil finde sted i november eller december på et snart offentliggjort sted, skriver promotor Eddie Hearn.

Kampen mod Ruiz Jr. skulle have været Joshuas første kamp i en lang række af opgør i forsøget på at dominere det amerikanske marked. Joshua har tidligere underskrevet en guldrandet kontrakt med streaming-tjenesten DAZN, der sidder på store dele af markedet i USA.

Men nu må han hjem til England for at starte forfra. I hvert fald for en stund.

Andy Ruiz Jr. trådte til kort før kampen på grund af et afbud fra Jarrell Miller, der blev testet positiv i en dopingtest.

Ruiz Jr. tog chancen og kontaktede Joshuas promotor Eddie Hearn via det sociale medie Instagram for at byde sig selv til.

Resten er historie.

Så fine venner er de i dag, Nielsen og Nisse. Foto: Jonas Olufson MMA Vendt på hovedet: Nu åbner Sauerland døren for Patrick

MMA Patrick sender journalist på hospitalet

Deontay Wilder så ond ud i nat, og modstanderen i ringen fik da også tæsk. Foto: AL BELLO/Ritzau Scanpix Boksning Ville myrde ham: Brutalt knockout i 1. omgang

5 kommentarer
Vis kommentarer