Kæk modstander: Patrick ryger i gulvet i femte

Patrick Nielsens argentinske modstander regner ikke med, at danskeren holder længe i lørdagens boksekamp

Hvis man skal tro Ruben Eduardo Acosta, så løber Patrick Nielsen ind i øretæver på lørdag. (Foto: AP)
Hvis man skal tro Ruben Eduardo Acosta, så løber Patrick Nielsen ind i øretæver på lørdag. (Foto: AP)

Patrick Nielsen skal bokse mod den tidligere VM-udfordrer Ruben Eduardo Acosta ved lørdagens Nordic Fight Night i Frederiksberg-Hallerne i København.

Den erfarne argentiner har en ubehagelig profeti klar før opgøret mod danskeren, der skiftede fra mellemvægt til supermellemvægt i begyndelsen af året.

- De danske fans bør forberede sig på en overraskelse.

Se også: Sværvægtsbrag: Klitschko mod engelsk ballademager

- Patrick Nielsen ryger ned i femte omgang. Han har aldrig stået over for en bokser som mig. Jeg er sikker på, at min erfaring vil være et alt for stort våben for ham, siger 36-årige Acosta.

For fem år siden kæmpede Acosta mod tyske Robert Stieglitz i en kamp om WBO’s VM-bælte i supermellemvægt.

- Patrick er en hurtig højrefodsbokser, og selv om han har haft en vis succes i mellemvægt, har vi til gode at se, hvor meget fart og power han har med ind i supermellemvægt.

- Når jeg har slået Nielsen, vil jeg være tilbage i opløbet om at kæmpe om en VM-titel igen. Mit mål er at udfordre Arthur Abraham i min næste kamp, siger Acosta.

Se også: Boksekonge må skuffe Justin Bieber

Patrick Nielsen har med kort varsel trådt til og erstattet sin sygdomsramte lillebror Micki Nielsen, der skulle have forsvaret WBC's internationale titel i cruiservægt mod Junior Anthony Wright.

- Patrick er på hjemmebane, og alt presset er på ham. Jeg har bokset over hele verden, og jeg er vant til fjendtlige tilskuerskarer, så det får ingen indflydelse på mig eller resultatet. Husk mine ord, Patrick ryger i gulvet i femte omgang.

Bum! Patrick slår til!:

- Han skal ikke have det dårligt med sig selv, efter jeg har slået ham. Han vil have tabt til en bedre mand. Han er stadig ung, og jeg er sikker på, at han vil være i stand til at samle sig igen og få sin karriere tilbage på sporet, siger Acosta.

Patrick Nielsens træner Joey Gamache er bekymret på sin boksers vegne.

- Lad os være ærlige og sige, at det er med stor risiko, at Patrick har sagt ja til en kamp så kort tid før, han skal i ringen. Det er "risky business".

- Acosta er en god puncher, som slår med mange sving, som man ser det hos mange sydamerikanske fightere. Han er farlig, men en mand Patrick bør slå med stil for at bevise, at han har en masse at tilbyde i supermellemvægt, siger Gamache.

Se også: Sejre til danske bokse-debutanter

11 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere