Kæmpeprygl: Haye SMADRER modstanderen

David Haye fortsatte sit succesfulde comeback med en knockout i anden omgang mod Arnold Gjergjaj

Se Hayes knockout i tv-klippet øverst oppe.

Det har været en lang, sej kamp tilbage til toppen af boksningen, efter nu 35-årige David Haye har været væk fra boksningen i tre et halvt år efter en skulder-operation i 2013.

Men nu er briten tilbage i ringen, og efter sin første comeback-kamp endte med en første runde knockout mod Mark de Mori i januar, holdt Hayes modstander i aftes dansk tid dog en omgang mere.

Men så var det også slut.

Haye uddelte store prygl til den overmatchede schweiziske bokser med de kosovo-albanske rødder Arnold Gjergjaj, og en hårdt presset Gjergjaj måtte give op, efter han blev ramt af et nyt Haye-stormvejr. Selvom schweizeren kom på benene, så vinkede kamplederen opgøret af, og en rystet Gjergjaj vaklede tilbage til ringhjørnet som en slagen mand.

David Haye afleverer et venstre hook, som fanger Mark de Moris opmærksomhed. Det sluttede kort tid efter. (Foto: PA) Boksning Haye i brutalt comeback: KO i 1. omgang

Allerede 30 sekunder inde i kampen havde Haye modstanderen i kanvassen, og derfra var det blot et spørgsmål om tid, inden kampen var forbi.

Gjergjaj kom ellers ind til opgøret ubesejret, men det blev der hurtigt lavet om på.

Næste kamp i comebacket for Haye bliver opgøret mod den amerikanske veteran Shannon Briggs til september.

Det er dog blot en kamp på vejen mod Hayes ultimative mål. En titelkamp mod enten Anthony Joshua eller Tyson Fury.

To gange har Haye måtte aflyse en forestående kamp mod Fury tilbage i 2013, men hvorvidt kampen kan blive en realistisk mulighed, må fremtiden vise.

Se Hayes knockout i tv-klippet øverst oppe.

16 kommentarer
Vis kommentarer