Kæmper for Kessler-Ward: Tys-tys-møder i L.A.

Kun opgør mod Ward eller Froch kan få Kessler til at indstille pensionen - nu arbejdes der på højtryk for at arrangere megakampen mod amerikaneren

Kalle Sauerland (t.h.) fører ifølge Ekstra Bladets oplysninger hemmelige forhandlinger med Ward-lejren. Med på turen til Los Angeles har han TV3 Sports topchef Peter Nørrelund (Foto: Thomas Sjørup).
Kalle Sauerland (t.h.) fører ifølge Ekstra Bladets oplysninger hemmelige forhandlinger med Ward-lejren. Med på turen til Los Angeles har han TV3 Sports topchef Peter Nørrelund (Foto: Thomas Sjørup).
Følg Boksning

Det er blot et døgn siden, Mikkel Kessler i Ekstra Bladet annoncerede sit karrierestop. Medmindre, altså, at muligheden for en revanchekamp mod enten Andre Ward eller Carl Froch skulle dukke op.

Man må give Kesslers promotor, at han ikke ligger på den lade side i forsøget på at skaffe den 35-årige dansker drømmekampen. Sauerland er således i Los Angeles i disse dage. Efter Ekstra Bladets oplysninger er han i den californiske millionby sammen med sin tro samarbejdspartner på det danske tv-marked, TV3 Sports topboss Peter Nørrelund.

TV: Kessler: Derfor stopper jeg

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Sauerland eller Nørrelund, men det ligner mere end en tanke, at de to er i L.A. for at undersøge mulighederne for at sætte storkampen mellem Kessler og Ward op.

Californiske Andre Ward har netop – efter flere års juridiske stridigheder med sin nyligt afdøde promotor Dan Goossen – skrevet kontrakt med den spritnye promotorstald Roc Nations Sports. Det er en virksomhed, der er ejet af rap-megastjernen Jay-Z, og firmaets hovedsæde ligger i netop Los Angeles.

Kesslers farvel: Sauerland tror stadig på Ward-kamp

Wards promotorskifte kan være det træk, der får hårdknuden fra de fastlåste Goossen-dage til at gå op, og ender det med en Kessler-kontrakt, vil endnu et vildt kapitel i sagaen om The Viking Warrior (stadig officielt boksepensionist) kunne skrives.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.