Kæmper for Kessler-Ward: Tys-tys-møder i L.A.

Kun opgør mod Ward eller Froch kan få Kessler til at indstille pensionen - nu arbejdes der på højtryk for at arrangere megakampen mod amerikaneren

Kalle Sauerland (t.h.) fører ifølge Ekstra Bladets oplysninger hemmelige forhandlinger med Ward-lejren. Med på turen til Los Angeles har han TV3 Sports topchef Peter Nørrelund (Foto: Thomas Sjørup).
Kalle Sauerland (t.h.) fører ifølge Ekstra Bladets oplysninger hemmelige forhandlinger med Ward-lejren. Med på turen til Los Angeles har han TV3 Sports topchef Peter Nørrelund (Foto: Thomas Sjørup).

Det er blot et døgn siden, Mikkel Kessler i Ekstra Bladet annoncerede sit karrierestop. Medmindre, altså, at muligheden for en revanchekamp mod enten Andre Ward eller Carl Froch skulle dukke op.

Man må give Kesslers promotor, at han ikke ligger på den lade side i forsøget på at skaffe den 35-årige dansker drømmekampen. Sauerland er således i Los Angeles i disse dage. Efter Ekstra Bladets oplysninger er han i den californiske millionby sammen med sin tro samarbejdspartner på det danske tv-marked, TV3 Sports topboss Peter Nørrelund.

(Foto: Jonas Olufson) Boksning TV: Kessler: Derfor stopper jeg

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Sauerland eller Nørrelund, men det ligner mere end en tanke, at de to er i L.A. for at undersøge mulighederne for at sætte storkampen mellem Kessler og Ward op.

Californiske Andre Ward har netop – efter flere års juridiske stridigheder med sin nyligt afdøde promotor Dan Goossen – skrevet kontrakt med den spritnye promotorstald Roc Nations Sports. Det er en virksomhed, der er ejet af rap-megastjernen Jay-Z, og firmaets hovedsæde ligger i netop Los Angeles.

Frank Sinatra kom jo også tilbage gang på gang, siger Kalle Sauerland, der fuldt og fast tror på en fremtidig storkamp til Kessler (Foto: Lars Poulsen). Boksning Kesslers farvel: Sauerland tror stadig på Ward-kamp

Wards promotorskifte kan være det træk, der får hårdknuden fra de fastlåste Goossen-dage til at gå op, og ender det med en Kessler-kontrakt, vil endnu et vildt kapitel i sagaen om The Viking Warrior (stadig officielt boksepensionist) kunne skrives.

0 kommentarer
Vis kommentarer