Kaotisk tv: Bokse-stjerne går helt amok

Britiske Dereck Chisora erkendte, at han havde overreageret ved pressemødet forud for lørdagens bokse-brag mod Kubrat Pulev

Det var meningen, det skulle have været en face-off. En klassisk disciplin i professionel boksning.

Og det er også helt normalt, at det kan afstedkomme lidt palaver, når kamphanerne kommer lidt for tæt på hinanden.

Det er alt sammen meget godt.

Men for Dereck Chisora gik bølgerne lige en anelse højere ved fredagens pressemøde på Hotel Vier Jahreszeiten i Hamborg forud for lørdagens kamp mod bulgarske Kubrat Pulev.

Chisora holder tilbage, da han forsøger at komme frem til vedkommende, der har fyret flasken efter ham. (Foto: AP)
Chisora holder tilbage, da han forsøger at komme frem til vedkommende, der har fyret flasken efter ham. (Foto: AP)
 

Han blev ramt af en plasticflaske i de hektiske scener, hvilket fik ham til at skubbe sig vej forbi sikkerhedsvagter og fotografer og storme ud i gangene efter vedkommende, som han mente havde smidt flasken.

- Der fik jeg nok. Jeg mistede besindelse. Jeg tror, at enhver der blev ramt i hovedet af en flaske, ville miste besindelsen. Og det skete for mig, sagde Chisora til Sky Sports efter episoden.

Tager 25 gorillaer med næste gang
- Det er anden gang, jeg er blevet ramt af en flaske i Tyskland, sagde sværvægteren med reference til sit berømte sammenstød med landsmanden David Haye efter storkampen mod Vitaliy Klitschko i 2012.

Chisora og Pulev på scenen i Hamborg fredag. (Foto: AP)
Chisora og Pulev på scenen i Hamborg fredag. (Foto: AP)
 

- Forsøgte han (Kubrat, red.) at promovere kampen yderligere? Det ved jeg ikke. Jeg bliver mere bekymret for at blive ramt af en glasflaske. Det kunne være enden på karrieren, sagde Chisora.

- Jeg blev rasende. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Jeg blev rasende, sagde Chisora, der var svært skuffet over sikkerheden omkring pressemødet.

- Jeg ville ikke have mit eget sikkerhedspersonale med. De er mere skøre end mig. Jeg besluttede mig for at stole på hotellets sikkerhedspersonale, men de hjalp ikke, og det har jeg så lært nu. Næste gang tager jeg 25 af mine gorillaer med, kom det.

Chisora mente ikke overraskende, at det måtte være en fra Pulevs entourage, der havde smidt flasken. Om det var tilfældet vides ikke. Men Chisora fik vist ikke fat i ham...

Lørdagens kamp er et opgør om europamesterskabet i sværvægt. Vinderen vil muligvis få chancen for en IBF-titelkamp mod Anthony Joshua.

15 kommentarer
Vis kommentarer