Kessler-comeback i fare? Har ikke rørt en boksehandske i syv uger

- Jeg starter ret for fra. Jeg skal også lige have motivationen med mig igen, siger Mikkel Kessler

Kommer Kessler i ringen igen? Svaret svæver i vinden. Foto: Lars Poulsen
Kommer Kessler i ringen igen? Svaret svæver i vinden. Foto: Lars Poulsen

For syv måneder siden annoncerede Danmarks måske største bokser gennem tiden, at han havde tænkt sig at gøre comeback i ringen, fire år efter sit karrierestop.

Den danske bokse-stjerne Mikkel Kessler slog på pressemødet fast, at det ikke handlede om pengene, men at det var motivationen, der drev ham tilbage til bokseringen, som han havde savnet efter års fravær.

Første melding lød, at en stor kamp ville komme Kesslers vej i dette efterår, men i september røg den tidligere verdensmester ind i et sværere sygdomsforløb, da han fik konstateret borrelia.

Det kastede den danske bokser godt tilbage i kampen for at ramme en ordentlig comeback-form. Selvom der gik snak om en Kessler-kamp til foråret, så afviser den danske bokser nu selv, at det kan komme på tale, og i mellem linjerne antyder han, at det planlagte comeback måske alligevel ikke bliver til noget.

Kessler og Sauerland smilede om kamp, da Kesslers comeback blev annonceret. Nu er der tvivl om, hvorvidt det nogensinde kommer til at ske. Foto: Jonas Olufson
Kessler og Sauerland smilede om kamp, da Kesslers comeback blev annonceret. Nu er der tvivl om, hvorvidt det nogensinde kommer til at ske. Foto: Jonas Olufson

- Vi er langt fra (en kamp i marts, red.). Det er slet ikke på tale endnu. Jeg skal først i gang. Jeg har slet ikke rørt en boksehandske, vægt eller løbetur i syv uger. Så jeg starter ikke fra nul igen, men jeg starter ret forfra.

- Jeg skal også lige have motivationen med mig igen, lyder den nedslående melding fra Kessler, der ikke ved, om motivationen til den professionelle kamp nummer 50 er til stede.

- Det ved jeg ikke endnu. Vi må se, hvordan det går, og hvordan jeg lige har det i kroppen. Det er derfor, jeg ikke rigtig kan sige mere om det, end jeg gør lige nu, fortæller Mikkel Kessler til TV2.

Fra hans boksepromotor, Kalle Sauerland, var der ellers store forhåbninger til den danske kriger. I første omgang ville tyskeren gerne have Kessler med i den nye bokseturnering World Boxing Series, men den plan skød Kessler dog hurtigt ned.

Nu er spørgsmålet, om der overhovedet kommer til at være en kamp nummer 50. Kun Kessler selv kender svaret på det spørgsmål...

Se også: Kessler udskyder comeback: Jeg er bare taknemmelig for, at det blev opdaget

Se også: Mikkel Kessler ramt af alvorlig infektion

Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen