Annonce:
Annonce:

Kessler indstiller karrieren

Historiens bedste danske bokser annoncerer i dagens udgave af Ekstra Bladet, at han har bokset for sidste gang

I dette videointerview fortæller Mikkel Kessler, hvorfor han har valgt at stoppe karrieren (foto: Jonas Olufson)
Annonce:
Følg Boksning

Det er 20 måneder siden, Mikkel Kessler senest var i ringen. Næsten to år har danske boksefans drømt om at se The Viking Warrior tilbage i aktion.

Men drømmen er slukket. Vikingetiden er forbi. Kessler er fra dags dato at betragte som boksepensionist. Det fortæller han i søndagens udgave af Ekstra Bladet.

- Jeg har brugt lang tid på at overveje de tilbud om kampe, jeg har fået forelagt gennem de seneste seks-otte måneder.

- Da det kom til stykket, var ingen af disse mulige kampe dog de rette til at motivere mig på det niveau, der kræves for at gå ind i bokseringen igen.

En slidt 35-årig

- Min promotor (Kalle Sauerland, red.) har gjort et fantastisk stykke arbejde ved at skabe disse tilbud, men desværre er mulighederne netop nu i supermellemvægtsklassen ret begrænsede.

Annonce:

- ’De rette kampe’ ville vel også være de økonomisk mest indbringende kampe, så handler det her i virkeligheden om, at der har været for få penge i de kampe, du har fået tilbudt?

- Det er ikke et spørgsmål om penge, for der har rent faktisk været tale om fantastisk flotte honorarer i de kampe, jeg har fået tilbudt. Det er udelukkende et spørgsmål om motivation.

- Der har ikke været noget, jeg hellere ville, end at få lov til at revanchere mit nederlag til Andre Ward. Den kamp eller en ’tredje og afgørende’ kamp mod Carl Froch ville have kunnet motivere mig på den rette måde, men af forskellige årsager har ingen af de to boksere lyst til at møde mig.

- Er du definitiv, når du her annoncerer dit karrierestop eller får vi dig at se igen, hvis muligheden for Froch eller Ward dukker op om et år eller to?

- Jeg er altid i en ordentlig træningstilstand. Det vil jeg fortsætte med at være, for det er en kæmpe del af mit liv, men som sagerne har udviklet sig, er jeg fra dags dato at regne som pensioneret i boksemæssig forstand.

Annonce:

- Kommer Sauerland med Froch eller Ward, så er det en ny situation, som jeg naturligvis vil overveje, siger Mikkel Kessler.

Han nåede 49 kampe som professionel med sejre i de 46 og blot tre nederlag.

Læs meget mere om Kesslers karrierestop i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Herunder kan du høre, hvad Mikkel Kessler gerne vil huskes for:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: