Kessler tilbage i ringen: Her smækker han journalist i gulvet

Ekstra Bladet lokkede Mikkel Kessler med i ringen, men det blev værst for dem selv

Kessler tilbage i ringen: Her smækker han journalist i gulvet

Se Kessler smække den knapt så talentfulde journalist i gulvet (Video: Jakob Jørgensen)

I sin professionelle karriere har Mikkel Kessler stoppet sin modstander før tid hele 35 gange, og nu kan han så føje endnu en knockout til cv'et. Denne gang gik det dog ud over en sagesløs journalist, som dristede sig til at udfordre 'The Viking Warrior'.

Kampen blev bokset i Kesslers barndomsklub CIK på Christianshavn, og netop dette sted har et stor plads i den tidligere verdensmesters hjerte. Derfor har han også sagt ja tak til at kommentere et stort boksestævne, som afvikles 27. februar, hvor de bedste boksere fra CIK møder de bedste boksere fra London.

Her tager Calzaghe røven på Mikkel Kessler

Bydysten bliver afviklet i flotte rammer på Radisson Scandinavia Hotel, og der skal bokses otte kampe uden hjelm denne aften. Alle kampe bliver kommenteret af Kessler og kan ses på ekstrabladet.dk.

- Jeg tror, at det bliver et rigtig godt stævne med nogle gode boksere blandt andet her fra CIK., som jo er en klub som jeg holder meget af, siger Kessler, da Ekstra Bladet møder ham i uprætentiøse lokaler på Christianshavn.

Der er fortsat mulighed for at skaffe adgang sig til eventen, som går under navnet 'Copenhagen vs. London'. Du kan købe billet her.

Du har også mulighed for at vinde billetter til kampene. Du skal blot svare rigtigt på et spørgsmål.

Kesslers fede aften: Fantastisk at møde Calzaghe igen