Kesslers farvel: Det skal han lave nu

- En ting er sikker: Jeg kommer ikke til at kede mig, siger Mikkel Kessler oven på sit karrierestop

Mikkel Kessler, der i dag annoncerer sit karrierestop, har masser af planer for fremtiden (Foto: Jonas Olufson).
Mikkel Kessler, der i dag annoncerer sit karrierestop, har masser af planer for fremtiden (Foto: Jonas Olufson).

Han bruger selv vendingen ’jeg har pensioneret mig selv fra boksningen’. Men ser man for sig en Mikkel Kessler, der går ned i kadence og bare nyder resten af livet uden at skabe noget, tager man fejl. Den snart 36-årige eks-bokser har nemlig masser af projekter, som skal fylde hans aktive pensionisttilværelse.

- Det ligger slet ikke til mig at lave ingenting. Det med, at boksekarrieren ville være overstået på et tidspunkt, har jeg jo indstillet mig på i rigtig mange år, så jeg skal ikke til at opfinde ’livet efter boksningen’, for den del af livet har været i gang i flere år, siger Mikkel Kessler.

(Foto: Jonas Olufson) Boksning - 1. feb. 2015 - kl. 07:50 TV: Kessler: Derfor stopper jeg

Flere projekter er allerede skudt i gang under konceptet ’Team Kessler’. Firmaer – og privatpersoner for den sags skyld – der har lyst og råd, kan booke sig ind på træningsanlægget i Dragør, hvor der både vil blive budt på træningsprogrammer, sund mad og foredrag i en slags koncept, der minder om teambuilding.

Der tilbydes også individuel træning for folk, der har lyst til at tabe sig eller bare vil i bedre form. Flest ressourcer bliver dog brugt på konceptet fit.nu, som er en række online-træningsprogrammer, som motionslystne danskere kan købe sig ind på via månedsabonnement og på den måde få hjælp til et mere aktivt liv.

- Jeg gav altid 110 procent - både i bokseringen og i træningslokalet, siger Mikkel Kessler (Foto: Thomas Sjørup). Boksning - 1. feb. 2015 - kl. 11:04 Kesslers farvel: Jeg gav altid 110 procent

- Det går over al forventning med fit.nu og hver en krone, der kommer i kassen, bliver videreinvesteret i konceptet, så det kan blive endnu bedre med trænings- og kostvejledning.

- Der er i det hele taget nok at se til og en ting er sikker: Jeg kommer ikke til at kede mig, smiler Mikkel Kessler.

Herunder fortæller Mikkel Kessler, hvorfor han har valgt at stoppe sin karriere:

Herunder fortæller Mikkel Kessler, hvordan han gerne vil huskes i fremtiden:

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere